Alături de pelerini, la sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou!

Foto: Facebook/ Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

”Deplina ordine și liniște de până acum sunt dovada faptului că, împreună, putem construi un mediu normal, în timpuri neobișnuite. Le mulțumim tuturor participanților pentru faptul că au înțeles să respecte toate măsurile de protecție, care au fost adoptate pentru a proteja sănătatea lor și pe a celor din jur” – acesta este mesajul Jandarmeriei Capitalei.

Până la această oră, peste 5000 de persoane au participat la pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou și au respectat recomandările și regulile impuse de pandemia de COVID-19.

Foto: Facebook/ Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Culoarele special create asigură un flux continuu de pelerini, iar respectarea ordinii face ca timpul de așteptare, în acest moment, să fie unul redus.

Vă reamintim principalele recomandări și reguli de participare la pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou:
– purtarea măștii de protecție este obligatorie pentru toți participanții;

– respectați distanța fizică de 1,5 m față de celelalte persoane;

– respectați indicațiile oferite de organizatori și de forțele de ordine.

Pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou se desfășoară la Catedrala Patriarhală, până marți seară. La racla cu moaște au acces doar bucureștenii.

1 COMENTARIU

  1. Să ne rugăm ocrotitorului capitalei și pentru autoritățile centrale și locale să îi lumineze să dezvolte și zona gărilor Depoul București Triaj,Pajura,Carpați și Bucureștii Noi la capitolul infrastructură rutieră și transport public prin construirea unor pasaje rutiere subterane care să substituie trecerile la nivel cu rețeaua feroviară din zona menționată inclusiv trecerile la nivel cu racordurile triajului la magistralele feroviare și podul Săbăreni conectând Șoseaua Chitilei cu Calea Giulești în contextul lucrărilor la M700 + racordul M700 la Aeroportul Otopeni și al mult așteptatelor lucrări de modernizare a M902!Doamne ajută pentru un sector 1 cu 0 treceri la nivel cu rețeaua feroviară!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.