Invitație pentru aspiranții la debut literar!

Editura româno-suedeză BIFROST și Revista de cultură românească și universală KIBO TITAN propun oamenilor pasionați de literatură, dar care nu au debutat în volum până acum, să participe la realizarea antologiei literare „Debut 2021”.

Proiectul se adreseaza autorilor de pretutindeni, indiferent de varsta ce abordeaza orice gen literar (poezie, proză, dramaturgie, aforism etc., si care nu au avut înca curajul de a bate la usa universului magic al cartii tiparite.

Cei interesati sunt rugati să transmită materiale literare cat mai curand posibil, pentru a avea o sansă mai mare de a fi cuprinsi in antologie. Dupa ce vor fi alese 30 de materiale procesul de selectie se va incheia. Materialele se transmit la adresa de email officel@bifrost.ro in format word, times new roman 12, 1,5 line spacing, maxim 5 pagini A5. Odata cu productiile literare va rugăm sa transmiteti si un scurt CV si o fotografie. Autorii din Romania sunt rugati sa transmita materialele in limba romana iar cei din strainatate in limba engleza, traducerea in limba romana fiind realizata de editura. Autorii romani pot opta ca productiile lor literare sa fie publicate si in limba engleza, drept pentru care sunt rugati sa transmita materiale in ambele limbi.

Materialele trimise vor fi analizate si selectate pentru a fi cuprinse in antologie de o comisie compusa din:

  • dna. Carmen Focsa – scriitoare, membra a Uniunii Scriitorilor din Romania;
  • dl. Adrian Costache – scriitor membru a Uniunii Scriitorilor din Romania;
  • dl. Daniel Onaca scriitor, redactor Kibo Titan, reprezentant al Editurii Bifrost in Suedia;
  • Elena Arbunea – director Editura Bifrost, redactor Kibo Titan.

Fiecare autor cuprins in volum va prirni TREI exemplare din antologie.

Taxa de participare la realizarea antologiei este de 200 lei (40 euro, si se va plati in contul editurii in 10 zile dupa ce autorul a primit confirmarea ca materialele trimise au fost selectate pentru antologie. Pretul de mai sus reprezinta, corectura materiale selectate, editare volum, conceptie realizare coperta, tiparire si transmitere antologie catre autori la adrese din Romania (autorii din strainatate vor suporta taxele postale pentru expedierea cartilor). Pentru autorii romani care opteaza ca productiile lor literare sa fie publicate si in limba engleza taxa de participare va fi de 300 lei.

Pentru alte informatii nu ezitati sa ne contactati la adresa de email officel@bifrost.ro sau la tel. 0740.024.149.

Mai multe informatii despre Editura Bifrost gas. aici: www.bifrost.ro

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.