3000 de alergători au luat startul în cadrul Maratonului Internațional București!

Bucharest RUNNING CLUB anunță că 3000 de alergători au luat startul în perioada 11-25 octombrie în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Raiffeisen Bank Bucharest MARATHON.

În data de 11 octombrie, Bucharest RUNNING CLUB anunțat că, la solicitarea autorităților, cursa de maraton a alergătorilor profesioniști nu se va mai putea desfășura în acest weekend, având în vedere evoluția situației actuale, în care numărul de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 din București a atins nivelul de 2,28 la mia de locuitori.

Organizatorii au dorit să vină în sprijinul alergătorilor care, deși nu pot fi împreună fizic, doresc să rămână prezenți în calendarul competițional, să continue să susțină cauzele sociale și de mediu în care cred și să adauge colecției personale și medalia ediției anului 2020.

Premiile vor fi oferite prin tragere la sorți celor care au trimis imagini din competiție, în data de 29 octombrie prin platforma random.org, transmisă pe pagina de Facebook a evenimentului, oferite de către oferite de Super Touch, Isostar Kinetic Sport &Medicine.

Bucharest RUNNING CLUB a transmis în săptămâna 12-24 octombrie interviuri și imagini cu alergătorii participanți la ediția virtuală și cauzele asociate evenimentului. în direct pe pagina de Facebook a evenimentului, pe YouTube și pe aplicația #RunRomania (disponibilă în PlayStore și AppStore).

Ambasadorii evenimentului prezenți la alergarea „#RunRomania Virtual Run Week” au fost Anca Bucur, Viorica Susanu, Camelia Mihalcea, Doina Ignat, Cristina Nedelcu, Ana Georgescu, Cristian Pulhac, Sonia Argint, Rares Florin Stoica, Marian Olteanu, Alexandra Micheten, Gáspár György, Ioana Vișănescu, Oana Bulzan Trifu, Anamaria Ionescu, Noemi Meilman, Raisa Moscviciov, Ana Maria Ionescu, Gianina Corondan, Oana Botezatu, Vladimir Drăghia, Florin Negruțiu, Florentina Opriș, Codrea Gheorghe, Adrian Teodorescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.