Gabriela Firea: Stimulentele pentru adulții cu dizabilități se plătesc în ultimele zile ale lunii sau în primele zile ale lunii următoare!

Foto: Primaria Capitalei

În replică la acuzația primarului general ales Nicușor Dan că ar fi oprit plata stimulentul ui pentru persoanele adulte cu dizabilități, primarul general în funcție, Gabriela Firea scrie, pe pagina sa de socializare că „stimulentele pentru copiii cu dizabilități, în valoare de 1000 de lei lunar sunt, deja, plătite. Stimulentele pentru adulții cu dizabilități, de 500 de lei lunar, se plăteau, de obicei, în ultima zi a lunii sau în primele zile din luna următoare, în funcție de situația financiară”.

Gabriela Firea acuză Guvernul României că a tăiat din fondurile Primăriei Capitalei, dintr-o răzbunare politică împotriva primarului general în funcție.

„Situatia financiară este grea, și au contribuit din plin domnii Orban si Cîțu – prietenii domnului Nicușor, care au diminuat lunar cota din impozitul pe venit alocată Primăriei Caputalei și, în plus, nu au acceptat nicio formă de redresare financiară propusă de noi: aprobarea prin CAIL a unui împrumut din Trezorerie sau de pe piața bancară privată.
Un comportament odios la adresa bucureștenilor, doar ca să mă pedepsească pe mine politic”, mai scrie Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.