Consiliul și Primarul Sectorului 1 au depus jurământul

Sursa: Facebook

În cursul unei ședințe convocate începând cu ora 17.00, la sediul din Bulevardul Banu Manta, Consiliul Local al Sectorului 1 s-a constituit legal, iar consilierii locali și Primarul au depus jurământul.

Consiliul Local al Sectorului 1 este alcătuit din 27 de consilieri, dintre care PSD are 9, USR-PLUS de asemenea 9, PNL 6 și PMP 3. Dintre cei 27 de consilieri, numai 24 au fost prezenți la ședința de constituire. Doi consilieri PMP au fost invalidați, iar consilierul PNL Tănase Stamule a demisionat. Pentru cei trei, vor fi validați supleanții de pe listele partidelor respective.

După ce a depus jurământul, noul edil din Banu Manta, Clotilde Armand, a declarat că va dispune un audit, pentru a afla care este situația Primăriei Sectorului 1. „De astăzi, noi toți avem o datorie față de români, trebuie ca Primăria să funcționeze 100% pentru cetățeni”, a spus Armand. Noul primar a făcut apel la consilierii locali să lase orgoliile politice la o parte și „să realizăm de îndată proiectele de investiții deja votate și aprobate”, a susținut Clotilde Armand.

Edilul din Banu Manta a mai afirmat că se va ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupției, stop birocrației. „Am încredere că există oameni de bună credință în această instituție, care vor lucra alături de mine și echipa mea”, a mai declarat Clotilde Armand.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.