București: Amenzi de circa 75.000 lei în urma a trei evenimente private

Sursa foto: Andra Radu

Toate apelurile autorităților au fost ignorate de sute de bucureșteni noaptea trecută.
Zeci de persoane care au participat la evenimente private au fost amendate de către poliţişti.

În sectorul 3, polițiștii au intervenit la un botez la care participau 73 de persoane, în două săli de restaurant. Toţi participanţii au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei. Administratorul localului a fost sancţionat şi el cu amendă în valoare de 2.500 de lei.

În cauză a fost întocmit şi un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Un alt eveniment similar a avut loc şi într-un pub din Sectorul 5. La adresă s-au deplasat echipaje ale Secţiei 17 Poliţie, iar în interiorul locaţiei au identificat 32 de persoane care participau la un eveniment privat.

În urma intervenţiei poliţiei, toţi participanţii au plecat, iar organizatorii au fost sancţionaţi cu suma de 3.500 de lei. De asemenea, participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei.

Totodată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei 20 au identificat un eveniment privat aflat în desfăşurare într-un apartament de tip penthouse din Sectorul 6.
În acest caz, amenzile au fost în valoare totală de 38.500 lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.