Ion Crăciunescu e de partea lui Dan Petrescu

Foto napocanews.ro

La finalul meciului cu Gaz Metan pierdut cu 2-1 pe propriul teren la Cluj, Dan Petrescu a făcut scandat, iar celebrul arbitru român Ion Crăciunescu, i-a ţinut partea, declarând că „s-a depășit măsura în privința arbitrajului”.
Crăciunescu a mai precizat că Itu merita al doilea cartonaș galben în prima repriză, dar mai crede că CFR-ul a avut două lovituri de la 11 metri, dar și un gol anulat pe nedrept.

„În meciul cu Gaz Metan s-a depășit măsura în privința arbitrajului. Deac are un atac întârziat, a fost un atac imprudent, iar decizia corectă e cartonaș galben. Itu, la fel, a avut un atac imprudent, s-a dus prin alunecare în duelul cu portarul, cu piciorul în față. Atacul este imprudent, e de cartonaș galben”, a declarat Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

După meciul pierdut cu Mediaşul, Dan Petrescu a anunțat că vrea să plece de la CFR după meciul cu AS Roma, dar arbitrul Ion Crăciunescu nu crede acest lucru.
„Dan Petrescu se plânge de arbitraj și de faptul că nu i se aduc jucători. El are probleme în axul central al defensivei, nu găsește soluții și trebuie să facă față pe două fronturi. Eu știu dacă poate să plece Dan Petrescu oricând? Nu cred în asta!”, este de părere Ion Crăciunescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.