Meduza colaborează cu hitmaker-ul Demont Kennedy pentru noul single „Paradise”

Single-urile trio-ului Meduza, „Lose Control” și „Piece of Your Heart”, au strâns 2.5 miliarde de stream-uri până în acest moment. Meduza, trioul italian recunoscut la nivel global și premiat cu numeroase discuri de platină, și-a unit forțele cu starul Dermont Kennedy, pentru single-ul „Paradise”.

O piesă înălțătoare și emoționantă, „Paradise” unește capacitatea de producție de neegalat a pieselor dance, compatibile pentru radio, ale Meduza, cu vocea recognoscibilă a lui Kennedy – o combinație ce este destinată să domine topurile din întreaga lume. Acesta este al doilea single din acest deceniu lansat de Meduza, după „Born To Love”, alături de SHELLS, piesă care a atins pragul de 32 de milioane de stream-uri pe Spotify. În același timp, cea mai recentă piesă lansată de Kennedy, „Giants”, este pe locul 2 în topurile din Irlanda și în printre primele 10 poziții în topurile din Marea Britanie.

Urmărește aici videoclipul: https://youtu.be/e7HBypw4lhY

Meduza a devenit un succes internațional odată cu lansarea piesei „Piece of Your Heart” (feat. Goodboys), ce a strâns peste un milliard de stream-uri pe toate platformele și a primit o nominalizare Grammy. Piesa a primit numeroase discuri de diamant, platină și aur, la nivel internțional, inclusiv în Marea Britanie, unde s-au vândut peste 1.2 milioane de unități, a ajuns pe locul 2 în topul UK Singles Chart și pe locul 1 în UK Dance Chart. Toate acestea au venit după succesul similar pe care l-a avut piesa precedentă, „Lose Control”.

Originar din Dublin și nominalizat la premiile Brit Awards, Dermont Kennedy s-a făcut cunoscut în 2018, când a lansat piesa „Power Over Me”, care a obținut discul de platină în Irlanda, discul de aur în Marea Britanie și a acumulat peste 200 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar ulterior a lansat piesa „Without Fear”, ce a ajuns pe locul 1 în topurile din Marea Britanie și Irlanda. Artistul a strâns peste 1.5 miliarde de stream-uri la nivel global și acum este la prima colaborare cu titanii muzicii dance.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.