Audiții pentru înscrierea la Atelierele de Blockflote pentru copii!

În această toamnă, Programul Național Cantus Mundi România lansează seria de audiții pentru înscrierea la o nouă activitate muzicală pentru copii: Atelierele gratuite de Blockflote („Flaut dulce”).

Atelierele se adresează copiilor cu vârste de peste 8 ani, precum și adolescenților din București și împrejurimi, pasionați de muzică, educație muzicală sau instrumente muzicale de suflat.

Audițiile și atelierele se vor desfășura la sediul Cantus Mundi (Sala Palatului – Str. Ion Câmpineanu nr. 28) și vor fi coordonate de muziciana Petra Hriban, formator cu experiență.

Înscrierile pentru audiții se fac prin completarea formularului online aflat la adresa https://cantusmundi.ro/auditii.

Informațiile logistice privind orarul și organizarea audițiilor vor fi transmise în timp util celor înscriși.

Audițiile și atelierele vor fi organizate cu respectarea tuturor normelor sanitare oficiale aplicabile la data desfășurării și cu asigurarea siguranței sanitare a tuturor participanților implicați în proces.

Numărul de participanți la un atelier nu va depăși 5 persoane, iar instrumentele vor fi puse la dispoziție de către organizatori.

Absolventă a Univerității Naționale de Muzică din București, Petra Hriban este în prezent Artist Instrumentist – Flaut la Orchestra Națională Radio și Orchestra Operei Comice pentru Copii, colaboratoare permanentă la Filarmonica George Enescu și Opera Națională din București.

De-a lungul carierei sale, ea a activat ca prim – flautistă sub bagheta dirijorilor Christian Badea, Christian Zacharias, Horia Andreescu, Camil Marinescu, Cristian Măcelaru, Cristian Mandeal și Jin Wang.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.