Bergodi a plecat de la Craiova

Cele două eşecuri consecutive de pe teren propriu cu Academica Clinceni şi cu Chindia Târgovişte, l-au făcut pe Cristiano Bergodi să ia decizia de a pleca din Bănie.

Imediat după meciul pierdut cu Târgovişte, italianul a spus lucrurilor pe nume la conferinţa de presă.
,,Mă gaândesc să las echipa. Cred că o să-mi dau demisia. Am şi probleme, s-a vazut şi în jocul echipei. Eu sunt vinovat, jucătorii nu au nici o vină.
Probabil va fi 100% să-mi dau demisia” a precizat antrenorul italian.

Cu Bergodi ca antrenor, Universitatea Craiova a obţinut locul doi în sezonul trecut şi apoi în turul 1 preliminar din Europa League, a fost eliminată de Lokomotiv Tbilisi.

A doua zi după ce şi-a anunţat demisia, Bergodi a plecat de urgenţă în Italia, acolo unde mama sa are mari probleme de sănătate şi de asemenea, pentru a-şi vedea cei doi copii ai săi, care se află în custodia fostei soţii. Italianul şi-a luat bilet dus-întors pentru Italia, deoarece se va reântoarce în România pe la mijlocul săptămânii viitoare, pentru a negocia cu patronul Craiovei, clauzele de reziliere a contractului de antrenor.

Acum oltenii sunt pe poziţia a doua în clasamentul Ligii I la egalitate de puncte cu FCSB, dar cu un golaveraj inferior.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.