S-au tras la sorți grupele de la Turneul Campionilor din Anglia

Foto theo2.co.uk

Se știu deja cele două grupe ale Turneului Campionilor, competiție care se va desfășura pe O2 Arena din Londra în perioada 15-22 noiembrie.
Cei doi mari favoriți, campionii Rafael Nadal și Novak Djokovic, vor avea meciuri dificile, adversarii lor fiind jucători redutabili pe suprafețe rapide.

Rafael Nadal (Spania) a fost distribuit în grupa „Londra 2020″, alături de trei jucători foarte periculoși, cărora le place să jocul pe suprafețe sintetice : Dominic Thiem (Austria), campionul de la US Open, Stefanos Tsitsipas (Grecia), campionul en-titre, și Andrei Rublev (Rusia).

La rândul său Novak Djokovic (Serbia), nu va avea nici el o misiune facilă în drumul către semifinale, liderul mondial urmând să îi înfrunte în grupa „Tokyo 1970″ pe Daniil Medvedev (Rusia), proaspăt campion al Mastersului de la Paris, Alexander Zverev (Germania) și pe Diego Schwartzman (Argentina).

După tragerea la sorți de anul acesta a Turneului Campionilor, se poate spune că Rafael Nadal are o misiune ceva mai dificilă decât Novak Djokovic, ținând cont că toți cei trei adversari ai spaniolului, Dominic Thiem, Stefanos Tsitsipas și Andrei Rublev, vor emite pretenții la unul dintre primele două locuri calificabile.

În schimb Novak Djokovic, va înfrunta și el doi adversari redutabili, pe Daniil Medvedev și Alexander Zverev și nu ar trebui să-i pună probleme Diego Schwartzman, jucător care se descurcă mult mai bine pe zgură.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.