Fără luminiţe de sărbători, că ,,erau de prost gust”

Sursa foto: RADU TUTA / AGERPRES FOTO

Primarul Ciprian Ciucu a declarat că anul acesta nu vor fi luminiţe de Crăciun în Sectorul 6, el menţionând că nu are timp să facă o nouă achiziţie. Primarul a precizat, că în cazul în care ar derula contractele lăsate de vechiul edil, cheltuielile ar fi de 500.000 de euro.

,,Nu vom avea anul acesta luminiţe de Crăciun în Sectorul 6. Am întors-o pe toate feţele şi cred că este decizia cea bună. Să vă dau şi datele problemei: Primăria Capitalei, cea care era expertă la aruncat cu banii pe fereastră, a neglijat întotdeauna Sectorul 6 la acest capitol. Fostul primar şi-a asumat el, din bugetul Primăriei, toate costurile iluminatului festiv şi avem acum un contract cadru. Nu avem timp să facem o nouă achiziţie, ar trebui să lucrăm în cadrul contractului curent, ceea ce ne-ar duce pe la suma de 400.000 de euro pentru Sectorul 6. La asta s-ar adăuga frumoasă sumă de 100.000 de euro (tot un contract cadru cu o altă firmă) doar (!!) pentru Parcul Drumul Taberei”, a scris Ciprian Ciucu, luni, pe Facebook.

El a mărturisit de asemenea, că este ,,mai zgârcit cu banul public” decât predecesorul său.

,,Mă gândesc că de banii aceştia, 500.000 Euro, aş putea face o grădiniţă sau o creşă, sau mai asfaltez o stradă. Mai mult, luminiţele ar fi la fel ca în anii trecuţi, am primit conceptul şi, vă spun, sunt cam de prost gust”, a mai afirmat Ciprian Ciucu.

În opinia sa, poate fi o decizie ,,impopulară”, dar a subliniat că şi-a propus ca în acest mandat să facă ce trebuie, indiferent de nivelul de popularitate la care va ajunge.
El a promis că pentru anul viitor, se va ocupa din timp de iluminatul public de sărbători şi a mai precizat că acesta va fi unul de calitate şi la un preţ corect.

,,Vă mulţumesc pentru înţelegere, anul acesta ne decorăm casele şi sufletele!”, şi-a încheiat intervenţia de pe facebook, primarul sectorului 6 Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.