CSM București a pierdut meciul cu Rostov-Don!

Foto: Victor Mihalache

CSM București a pierdut partida restantă cu Rostov-Don, din cadrul etapei a III-a a grupei A a Ligii Campionilor la handbal feminin. Meciul, disputat în Sala Polivalentă din București, s-a încheiat cu scorul de 27-22.

Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare a echipei bucureştene, cu 11 goluri.

După acest meci, tigroaicele au 11 puncte și încheie anul pe locul 2 în grupa A, al cărei lider este chiar Rostov-Don, cu 13 puncte. Pe următoarele locuri se află Vipers Kristiansand, 7 p (4 j), Metz Handball, 6 p (5 j), FTC-Rail Cargo Hungaria, 6 p (6 j), RK Krim Mercator Ljubljana, 4 p (7 j), Team Esbjerg, 3 p (7 j) și SG BBM Bietigheim, 2 p (8 j).

CSM Bucureşti trebuia să joace în weekend, tot acasă, cu SG BBM Bietigheim, în etapa a 9-a, dar meciul a fost amânat, după apariţia unor cazuri noi de COVID-19 la echipa FTC Rail Cargo Hungaria, ultima adversară a formaţiei germane, care a intrat în carantină din acest motiv.

Și partida dintre SCM Râmnicu Vâlcea și Borussia Dortmund, care trebuia să se desfășoare pe 22 noiembrie, a fost amânată. Echipa germană este în carantină până pe 21 noiembrie. SCM Râmnicu Vâlcea nu va mai juca niciun meci în acest an, având în momentul de față 4 partide restante.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.