Bine de citit: Pururea tânăr

cartea de weekend

În 1992 a apărut și filmul “Forever Young”, și cartea lui Robert Tine care pleacă de la scenariul filmului. Mel Gibson era pe atunci mai tinerel, vindea orice, multe fete vedeau filmul în buclă, se emoționau și plângeau cu sinceritate de fiecare dată, apoi citeau și cartea, ca să sporească tragedia.

Această dramă la nivel personal a continuat până în 1995, când din fericire și din nefericire a apărut “Braveheart”. Din fericire pentru că pilotul american Mel Gibson a fost uitat și nu a mai putut să provoace suferință fetelor, și din nefericire pentru că războinicul scoțian Mel Gibson a preluat fără remușcări acest rol, călcând și el fără milă pe inimile inocente, aidoma predecesorului său.

Cred că această carte ar trebui citită, mai ales acum, și mai ales de către doamne și domnișoare. Va fi cea mai bună modalitate de răzbunare posibilă. Mel Gibson are 64 de ani, arată de 164, și nici cu indulgență extremă imaginea sa nu mai poate fi suprapusă peste personajul central al cărții.

Răzbunați-vă, doamnelor. Citiți chiar acum această carte, pentru a-l scoate definitiv din schemă pe Mel. Meritați cu prisosință, la câte ați pătimit din cauza acestui hodorog, pe care nici măcar Hugh Grant (alt distrugător de inocență pe vremuri și actualmente pensionar anxios) nu l-a putut egala vreodată în indiferența față de sufletele cinefil-sensibile…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.