UPDATE:Tribunalul București dezbate redeschiderea anchetei în dosarul „10 august”!

foto: Adriana Baciu

Update: Tribunalul București amână, din nou, solicitarea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foștilor șefi ai Jandarmeriei în dosarul 10 august. Noua dată este 22 ianuarie.

În momentul în care decizia DIICOT va fi confirmată de un judecător, procurorii vor redeschide urmărirea penală față de aceștia.

……………………………………….

Tribunalul București dezbate, astăzi, solicitarea DIICOT de redeschidere a anchetei împotriva foștilor șefi ai Jandarmeriei în dosarul 10 august. Dacă decizia DIICOT va fi confirmată de un judecător, procurorii vor redeschide urmărirea penală față de aceștia.

Ei urmează să fie cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, purtare abuzivă și complicitate la abuz în serviciu.

În ordonanța de redeschidere a anchetei, este precizat faptul că șefii Jandarmeriei nu au vrut să dea declarații atunci când au fost chemați la Parchetul Militar.

Totodată, nicio persoană vătămată și niciun martor nu au fost citați la DIICOT, cu excepția unor oficiali: Carmen Dan, Speranța Clișeru sau Aurelian Bădulescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.