TVR Internaţional: 25 de povești pentru 25 de ani

De 1 Decembrie, de la ora 21, Carmen Târnoveanu aduce la TVR Internațional 25 de artiști români, recunoscuți și aplaudați pretutindeni, într-o ediție specială a emisiunii „Dăruiește Românie!”

Această ediție specială marchează o dublă aniversare: atât Ziua Națională a României, cât și împlinirea a 25 de ani de la apariția postului TVR Internațional.

„Sunt fericită că am reușit să avem de partea noastră 25 de artiști recunoscuți în întreaga lume, dar care, de fapt, prin identitatea lor, aparțin României. Sigur că ne-am fi dorit să îi avem prezenți în platou, la București, în această zi cu dublă semnificație pentru noi. Sărbătorim atât Ziua Națională, cât și 25 de ani de TVR Internațional, prin ediția specială de „Dăruiește Românie!” însă, anul acesta, toți am învățat să ne regăsim într -un alt cadru decât cel obișnuit. Important e că facem tot ce ne stă în putere pentru a rămâne împreună”, povestește Carmen Târnoveanu, moderatoarea emisiunii.

Printre protagoniștii celor 25 de povești de succes îi vom regăsi pe Remus Azoiței, violonist stabilit în UK, Eva Kiss, Narcisa Suciu, pe violonistul Răzvan Stoica și pe Alexandra Dăriescu, pianistă celebră cu o activitate artistică fabuloasă.

Această prezentare necesită JavaScript.

De cealaltă parte, pe scena emisiunii „Dăruiește Românie!” artiștii-gazdă sunt Dida Drăgan, Nicolae Voiculeț și Adrian Naidin, aflați în platoul TVR Internațional.

Așadar marți, de 1 Decembrie 2020, românii din toată lumea pot sarbători Ziua Națională alaturi de TVR Internațional, bucurându-se de cele 25 de povești inedite, povestite de cei 25 de artiști români valoroși, în cadrul ediției speciale „Dăruiește Românie!”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.