Mai multe locuri pentru bolnavii de COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Ilfov!

Numărul de paturi pentru pacienții COVID-19 va fi suplimentat la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, anunță Consiliul Județean Ilfoc, citat de Agerpres. Este vorba despre 40 de locuri pentru tratarea cazurilor ușoare și alte 15 pentru pacienții cu forme medii ale bolii. În total, acolo vor exista 160 de locuri pentru cei infectați cu noul coronavirus.

De asemenea, va fi suplimentat și personalul medical.

Directorul Spitalului Județean Ilfov, Călin Mircea Laza, spune că în acest moment există 15 paturi la ATI, pentru cazurile grave și 90 pentru tratarea pacienților cu forme medii.

„În acest moment avem 15 paturi ATI – pentru cazurile grave şi 90 pentru tratarea pacienţilor cu forme medii şi necesar de oxigen. Personalul medical este suficient pentru nevoile de astăzi, însă de săptămâna viitoare, am decis împreună cu reprezentanţii DSU, DSP şi CJ Ilfov să mărim numărul de paturi în mai multe etape.

Astfel vom mai avea încă 40 de paturi pentru tratarea pacienţilor cu forme uşoare, fără oxigen şi 15 paturi pentru tratarea pacienţilor cu forme medii şi necesar de oxigen – deci un total de 160 de paturi. Pentru paturile pe care le suplimentăm de săptămâna viitoare urmează să ne vină şi personalul medical”, a declarat Directorul Spitalului Județean Ilfov, Călin Mircea Laza.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.