VIDEO: Randi – „Viața noastră e o multitudine de povești care ne aparțin sau nu”

Despre secretele care se ascund într-o „Inimă de bărbat” a aflat Andreea Bratu de la Randi, invitatul matinalui „Bună dmineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM via Skype.

„Perioada de carantină, suprapusă și cu vremea de afară, nu cred că te poate inspira mai mult și căutăm moduri să ieșim din rutina asta, să plecam prin alte locuri. Am făcut muzică, am făcut și colaborări intersante și cred că la anul urmează să iasă altele. Luna asta voi lansa o piesă noua. În ianuarie iese una cu Connect-R”, spune Randi.

Despre mesajul noului single feat Mario Morreti, „Inimă de bărbat”, Randi explică: „Nu cred că o inimă de bărbat diferă foarte mult de cea a unei femei. Diferă felul în care arată oamenii modul în care simțim lucrurile. Noi suntem un pic mai rezervați, mai duri, dar nu suntem diferiți deloc, la fel de sensibili și la fel de ușor de rănit.”

Dacă vrei să afli sursa de inspirație pentru noul single, de ce au așteptat până aacum pentru lansare, ce mai au în plan, care sunt situlurile muzicale ale pieselor create, VEZI VIDEO.

„Dacă ne-am ispira doar din viețile noastre, am compune mai puțin. Viața noastră e o multitudine de povești care ne aparțin sau nu. Noi, artiștii, lăsăm să ne inspire orice e în jurul nostru”, punctează Randi.

Artistul are o dorință mare, mai ales în această perioadă: „Aș vrea să încep cu o vacanță. Nu știu unde putem pleca în inauarie. Suntem croiți pe Asia, că nouă acolo ne place. Îmi doresc foarte mult să schimb starea și vibe-ul. Nu am niciun plan de Revelion. Pentru prima oară în 17 ani! Nimeni nu are absolut niciun plan. Nu putem nici cânta, nici petrece din cauza restricțiilor. Sunt convins că, la un moment dat, o să își revină situația. Vrem doar vreme mai bună ca să ne inspire, să facem muzică mai pozitiva, mai deschisă.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.