Duncan Laurence ne surprinde cu o nouă variantă a piesei „Arcade”, alături de Fletcher

În timp ce piesa originală „Arcade” a depășit 300 milioane de stream-uri la nivel mondial, Duncan Laurence, cel care a reprezentat Olanda la Eurovision Song Contest și a devenit câștigătorul ediției din 2019, colaborează cu artista de origine americană, Fletcher, pentru o variantă nouă a piesei ce a devenit deja un hit internațional.

„Arcade” adună zilnic peste 620.000 de ascultări pe platformele de streaming. „Arcade”, în noua versiune, este inclusă și pe albumul „Small Town Boy”. Materialul a fost lansat pe 13 noiembrie 2020 și conține 13 piese, printre care și o colaborare cu Armin Van Buuren (Feel Something).

Duncan Laurence se bucură de un succes incredibil la nivel internațional, fiind desemnat în 2019 câștigătorul Olandei la Eurovision Song Contest. Piesa „Arcade”, care a adus o nouă victorie Olandei din 1975 în prezent, este compusă de către Duncan, alături de Joel Sjöö, Wouter Hardy și Will Knox. Duncan și-a început cariera în 2014, când a devenit semifinalist al emisiunii concurs Vocea Olandei.

FLETCHER, artista de origine americană, are peste 500 milioane de ascultări pe serviciile de streaming. EP-ul său „The S(EX) Tapes” a debutat pe primul loc în topurile descărcărilor din SUA, UK, Brazilia, iar single-ul ei „Bitter” se bucură de succes printre influenceri precum Kylie Jenner și Addison Rae. Originară din New Jersey, unde şi-a cultivat pasiunea pentru muzică, Fletcher a absolvit Institutul de Muzică Clive Davis din New York. De-a lungul timpului a fost invitată pe scenele unor festivaluri importante din lume precum The iHeartRadio Music Festival, Lollapalooza, Bonnaroo, Life is Beautiful etc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.