NICO și Connect-R ne aduc „Magia de Crăciun” în prima lor melodie împreună

NICO păstrează tradiția de a prezenta în fiecare an o melodie dedicată Crăciunului, plină de bucurie și, totodată, încărcată de emoția celei mai frumoase perioade din an.
Artista lansează o piesă plină de optimism și învăluită de magia Crăciunului, alături de Connect-R.  Și cum sărbătorile de Crăciun sunt și despre familie, cei doi artiști le au alături, în videoclip, pe fetele lor, Alexandra Matei și Maia Mihalache.

Melodia este compusă de către Laurențiu Matei, cu versuri de Ovidiu Iordache, iar videoclipul este regizat de către Silviu Mindroc și surprinde elementele unui Crăciun de vis: brad, familie, dans, bucurie, cadouri, zâmbete și îmbrățișări. Până la urmă, aceasta este „Magia de Crăciun”.

Urmărește aici videoclipul: https://youtu.be/zsyU0byASmE

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul „Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. În plus, tot anul acesta a participat în cadrul emisiunii concurs – „Asia Express”, alături de fiica sa, Alexandra, iar în urmă cu câteva luni a lansat melodia „Ești liber”, o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei.
Recent, NICO a lansat „Trenul vieții”, o melodie în care ne amintește că viața este ca o călătorie cu trenul; urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și tristețe la altele, important este să ne bucurăm de călătorie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.