VIDEO: Edward Sanda și Doinița Oancea – „E o schimbare de imagine”

Un început de săptămână nu poate debuta mai bine decât cu un nou proiect, un nou concept și o nouă colaborare. Despre single-ul și videoclipul pentru care a luat lecții de actorie a povestit Edward Sanda matinalilor Andreea și Alex, invitat alături de profa’ de actorie Doinița Oancea în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Scântei în mintea mea, prima dintr-o serie de 5 piese cu noul stil muzical, face parte din noul meu EP. Cred că o să surprindă cel mai bine, e ceea ce ascultă tinerii în ziua de azi. Fără Doinița nu aș fi reușit să descopăr cealaltă latură a mea. Am văzut că se îmbină bine muzica și actoria. Fiind un scenariu cu foarte multă acțiune și o altă postură față de celelalte clipuri ale mele, am zis că oamenii să vadă cealaltă latură a mea. Cunoscând-o pe buna prietenă Doința, am zis că ea mă poate ajuta”, spune Edward Sanda.

Dacă vrei să afli ce pregătește Doinița pentru 2021 alături de Edward, cum s-a filmat clipul noii piese a artistului, în ce postură se afla Edward, ce face Doinița Oancea, ce planuri au cei doi pentru sărbători, vezi VIDEO.

„L-am introdus pe Edi puțin în arta actorului, luând versurile și analizând fiecare cuvânt și încercând să punem acțiune în spatele fiecăruia. Apoi el s-a dus să filmeze”, spune actrița.

„Feedback-ul e unul foarte bun încă din prima zi a lansării. E o schimbare atât de imagine, cât și de sound. Mă consider norocos că lumea a reacționat pozitiv”, explică artistul.

Actrița Doinița Oancea punctează: „Nu am proiecte cam de la începtutul lockdown-ului. Am terminat de filmat serialul ”Sacrificiul”, după care aș putea să zic că am rămas cumva în aer. Nu au mai fost filmări, nu s-au mai pus piese de teatru în scenă. Însă, nu am șomat. Mi-am descoperit și alte pasiuni. M-am întors la pasiuni mai vechi. Mai predau și actorie unor copii în cadrul unei Academii.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.