Primarul Sectorului 5 anunţă că nu va plăti facturile Economat de peste 30 de milioane de euro pentru un patinoar

Sursa: Primaria Sectorului 5
Primarul Cristian Popescu Piedone a anunţat că nu va plăti facturile Economat Sector 5 SRL pentru un patinoar şi patine de peste 30 milioane de euro care stau într-un depozit si a subliniat că datoriile moștenite îngreunezează modernizarea Sectorului 5.

Popescu Piedone a constatat, după ce a solicitat date din contabilitate, că societatea Economat Sector 5 SRL a emis mai multe facturi în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

În 2018, societatea Economat Sector 5 SRL a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi (140 de milioane lei), 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/perechea), urşi polari şi pinguini stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/bucata).

Patinoarul artificial este atât de mare încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani, atât patinoarul, cât și patinele se află într-un depozit situat la marginea Capitalei., menţionează autoritatea locală.

Edilul a anunțat că va refuza să plătească aceste facturi și susține că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituții de învățământ, a unor parcuri, refacerea și asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.