VIDEO: Navi – „Am trăit cu toții povestea asta, într-o formă sau alta”

Despre „Universuri paralele”, muzică în limba română după 9 ani și alte proiecte marca Navi a aflat Andreea de la artistă, invitată în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Îmi este super dor de concerte și de oameni. Simți că te ofilești un pic când trebuie să cânți doar în studio. Am în lucru un album nou. Pentru prima oară după foarte mult timp va include și piese în limba română. Am 12 piese, sunt deja gata. Se va numi „Unicorn”. Va fi un album optimist. Iar piesa „Lista de dorințe” va fi încă o piesă de pe acest viitor album pe care o voi lansa în curând”, spune Navi.

După 9 ani de muzică în limba engleză, Navi are multe piese în limba română.

„Mi-a venit mai ușor să mă exprim în engleză. În timp am descoperit că, în ciuda fapului că publicul meu înțelege foarte bine engleza, este altceva și o conexiune nelimitată atunci când cânți în limba maternă. Am descoperit asta la Arenele Romane anul trecut, când am cântat prima dată „Universuri paralele”. Am văzut cum au reacționat oamenii, au cântat cu mine, parcă au reținut versurile instant și mi-am zis că, gata!, trebuie să fac asta”, povestește artista.

Dacă vrei să afli cum i se pare diferența între a compune piese în limba română față de cele în engleză, cum a fost la filmările videoclipului, ce a făcut artista în această perioadă, ce pregătește Navi, vezi VIDEO.

Despre povestea noului single, Navi spune: „Am trăit cu toții povestea asta, într-o formă sau alta. Scenariul ideal în care, într-un univers paralel, alter-egourile noastre sunt bine și pot fi împreună. E fain să te gândești că în altă viață ai fi cunoscut pe cineva și ai fi fost fericit.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.