Lista celor peste 3400 de blocuri din București care NU au apă caldă și căldură

Lista imobilelor din Capitală care nu au apă caldă și căldură publicată de Compania Termoenergetica București din cauza unor avarii apărute în rețeaua de termoficare cuprinde peste 3400 de adrese, un număr enorm pentru o Capitală europeană!

Termoenergetica promite că va remedia defecțiunile, moment în care furnizarea agentului termic ar trebui să revină la normal și anunță și data și ora la care estimează că situația va reveni la normal.

Compania îi sfătuiește pe locuitorii Capitalei care au probleme privind furnizarea agentului termic și care nu se regăsesc în listă publicată să sune la dispeceratele de sector sau la linia Telverde, pentru a face sesizare.
Termoenergetica și ELCEN au anunțat lucrări de mentenanță, dar probabil că acestea vor fi finalizate în primăvară.

 

3 COMENTARII

  1. Luminează,Doamne,municipalitatea să reconfigureze și Strada Iacob Felix și Strada Lebedei unind cele două artere într-o singură linie din Strada Gheorghe Polizu până în Bulevardul Ion Mihalache,
    lărgindu-le la 4 benzi și dotându-le cap-coadă cu trotuare pe care să se poată întâlni pietonii!Nu putem în calitate de pietoni parcurge ca lumea Strada Iacob Felix cap-coadă din cauza mașinilor staționate pe trotuare din cauza liniei de tramvai lipsite de benzi proprii mașinilor.Mai suntem nevoiți și să traversăm Șoseaua Nicolae Titulescu în două-3 etape suportând conflictele de trafic dintre mașini și tramvaie generate de lipsa benzilor proprii mașinilor pe linia de tramvai de pe Strada Iacob Felix.La capitolul ras,modernizat și extins linii de tramvai Strada Iacob Felix e mereu ocolită.De-a lungul istoriei postdecembriste a capitalei tot așa arată Strada Iacob Felix:tronsonul dintre Strada Gheorghe Polizu și Bulevardul Ioan Cuza cu piatră cubică și tronsonul dintre Șoseaua Nicolae Titulescu și Bulevardul Ion Mihalache cu linie de tramvai lipsită de benzi proprii mașinilor.

  2. Pe aceasta lista nu apare strada Drumul Taberei, nr. 48, unde nu este caldura de anul trecut, nimeni nu poate face nimic deși apa calda este, caloriferele sunt reci. Au fost făcute zeci de sesizari, dar degeaba. Blocul de la aceasta adresa are centrala de bloc de la Termoenergetica fost RADET, la aceasta centrala nu sa făcut revizie niciodată. Chiar nu se poate face nimic. Pe scara sunt seniori cat si copii foarte mici care stau în frig de 2 ani. Va mulțumim și speram sa se rezolve aceasta situație, mai ales ca în zona sunt blocuri care au caldura, Bd. Timișoara nu mai are caldura de 2 săptămâni, Iuliu Maniu in zona Cora caloriferele sunt fierbinți.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.