VIDEO: Cum va fi anul 2021? Predictiile numerologice aduse de Corina Stratulat

Anul 2021 este un an al actiunii, al planurilor noi si al acumularilor personale, in diferite domenii.
In 2021 nu exista “eu atâta știu, atât de mult pot, atât am învățat”. Anul viitor va aduce lucruri fresh in viața noastră. Însă, depinde de noi să acumulam informații noi din orice domeniu.
Nu este vorba despre a munci mai multe ore, ci a face lucruri mai de calitate și mult mai eficient.
Ce sa facem in 2021? Sa ne ascultam intuitia!
Ce sa nu facem in 2021? Sa nu ne împrăștiem! Exista riscul sa incepem mai multe lucruri si sa nu terminam nici unul!
Urmariti
previziunile anului 2021, aduse de Corina Stratulat, numerolog.

Realizator

Invitata București FM pentru o noua ediție de „Întâlniri Capitale” este doamna Corina Stratulat, numerolog. O persoana calda si extrem de echilibrata care stăpânește atât de bine stiinta numerelor. Vreau să intru direct în subiect.

Stiam ca anul 2020 va fi atat de dur cu noi?

Ne așteptam, dacă ne uităm la cifrele anului 2020, că vom avea un an atât de dificil, atât de nesigur, de agresiv si de dur cu noi?

Invitat

Corina Stratulat: Da, ai spus câteva cuvinte care cumva exemplifica ce a fost și încă o sa mai fie din aceste aspecte. Intr-adevăr, numerologic ne-am cam dat seama de la începutul perioadei că o să fie aceste lucruri de impact în viața noastră, nu chiar la nivelul la care au fost. De ce? Pentru că in numerologie analizăm, evident, cifrele și numerele din viața noastră. In componența fiecărui an avem cifre și, interpretându-le numerologic, ne dăm seama care sunt aspectele care ne pot impacta la nivel personal.

In 2020, ușor de văzut, avem cifrele doi și zero dublate. De fiecare data când apare, cifra 0 zero amplifică foarte mult valoarea cifrei după care se afla. Cifra 0 are foarte mare valoare in numerologie, nu ca în matematică unde nu ținem cont de el.

Flavia Voinea: As fi crezut ca nu este importanta !

Corina Stratulat: Nu, este totul sau nimic, este însăși Dumnezeul nemanifestat! Asta este explicația numerologica, cifra 0 amplifica extraordinar de mult absolut tot sau ne poate bloca.

De ce a fost atât de impactant 2020? Si ce se mai păstrează din toate aceste lucruri ? Sunt lucrurile date de cifra 2. 2 este legat de emoție, de energie, de ideea de parteneriat, de a fi în doi, de a face echipă. In egala măsură, cifra 2 rupe, desparte. Din păcate, am auzit atât de mult de distanțare încât ne-am săturat de despărțire și distanțare. Anul 2020 a fost atât de greu pentru că vorbim de emoții.

Pare ciudat, dar să știi că oamenii până acum nu s-au prea ocupat cu adevărat de emoțiile pe care le aveau, de stările lor, de ceea ce simțeau, de suflețelul lor. Au apărut atât de multe frici pe care mulți ani oameni și le-au ținut ascunse. Oamenii și-au ținut ascunse multe emoții, multe nemulțumiri, multe frustrări. Iar in 2020 ce s-a întâmplat? Toate au răbufnit, totul s-a accelerat foarte tare si de aici au apărut atât de multe dezechilibre emoționale.

Știu că, în mare, noi ne gândim ca problema cu care ne confruntăm este una medicala. Aparent, la suprafață pare o problemă medicală și da, 2020 este legat și de sănătate și de corpul fizic. Însă în profunzime provocarea noastră, a tuturor, în aceste momente este aceea de a ne liniști puțin în plan emoțional, de a ne găsi o formă de liniște, de a nu intra în stări depresive, de a face față fricilor pe care le avem, panicii. Ce-i drept, avem destul de multe.

Ele nu ne sunt dușmani! Eu mereu spun că fricile noastre nu ne sunt neapărat dușmani dacă nu ne luptăm cu ele. Ele ne dau informații relevante despre noi, doar că noi nu suntem obișnuiți se ascultăm ceea ce simțim, să spunem celorlalți ce avem pe suflet, să ne descărcăm sufletul. Si așa, suflețelul nostru este cam plin și împovărat de prea multe.

Flavia Voinea: Poate de aceea a fost foarte greu pentru multe cupluri să stea împreună in aceste perioade în care se recomanda statul acasă sau munca de la domiciliu. In acest an au apărut multe greutăți in cuplu… 

Trebuie să avem curajul de a vorbi despre ce simtim!

Corina Stratulat: Da, a provocat cumva ieșirea la suprafață a ceea ce era ținut ascuns. Părerea mea este că asta este bine! Pentru ca tot ce este dezechilibrat în viața noastră ne face mult rău. Important este să se îndepărteze cât mai repede pentru a nu produce pagube.

Ce vreau să spun cu asta? Uite, ne gândim ca este ok, ca sunt puțin supărat, că nu este nicio problemă. Dar, de fapt, este! Uite… si în cuplu: ceva nu mai mergea între noi de trei ani, dar nu am avut niciodată curajul să ne spunem, să fim sinceri: „Uite, mie nu mai îmi place, nu mă mai simt bine, hai să găsim o soluție, sa nu ne mai certam așa in fiecare zi și stricăm și copiii pe lângă noi”.

Toate aceste lucruri aduc dezechilibre. De fapt, problema cea mai mare, pentru că vorbim totuși de sănătate, este că dezechilibrele noastre emoționale ne aduc somatizari in plan fizic, adică începem să ne îmbolnăvim de diverse lucruri.

Nu mai e ceva nou, oamenii deja citesc si au început să cunoască din ce în ce mai multe, știu deja de cauzele emoționale care duc la diverse boli. Oamenii s-au dus mai mult către dezvoltare personală și deja vedem că stările noastre de greață, de amețeală, de oboseală, dureri de stomac, dureri de cap, de fapt nu au alte cauze, ci au doar cauze emoționale.

2020 ne-a scos în față absolut tot ce era în interiorul nostru și normal că ne-am bulversat pentru că le țineam ascunse ca pe un gunoi. Știi doar că și gunoiul, dacă îl ții mult, la moment dat începe să miroasă.

Aceste somatizări aduc diverse afecțiuni. 2020 înseamnă si cifra patru, pentru ca, daca însumam cele două cifre doi , obținem patru. Patru in numerologie este legat de sănătate, de corp, de felul în care ne folosim corpul și de modul cum știe el să lupte împotriva morții sale. Aceste dezechilibre emoționale sau până la urmă emoții neînțelese, neacceptate, negestionate au ​​dus la diverse afecțiuni care poate încă nu sunt grave. Ideal este să nu fie, dar ne fac sa ne preocupăm mai mult de ce simțim, de noi, si doar așa putem rămâne sănătoși.

Ok, avem și problema virusului. Însă pe lângă asta, care poate nu este atât de dependentă de noi, ce este in mâna noastră, in puterea noastră este această sfera emoțională cu ajutorul căreia să nu ne îmbolnăvim corpul, care este greu apoi de vindecat.

Flavia Voinea: Deci… ce ar trebui noi să înțelegem și să facem este să vorbim despre ceea ce simțim? 

Corina Stratulat: Cel mai ușor lucru este să exprimam ceea ce simțim. In felul asta, deja am făcut mare parte din treabă. Este normal sa si suferim, apar tot felul de momente grele în viața noastră, poate la un moment dat în viața noastră au fost anumite traume. E firesc. Poate toți am trecut prin ele. Însă, ținând-le in noi, ele ne macină corpul efectiv, Daca vorbim despre ele, poate cu o persoană dragă sau cu un specialist, cineva din afară total obiectiv și detașat, ne ajuta! Sau chiar daca punem pe hârtie… cel mai ușor este sa ai un jurnal, ajută extraordinar de mult să pui pe hârtie ceea ce simți și să te eliberezi și chiar o să te odihnești mult mai bine.

La nivel de cuplu este extraordinar dacă oamenii reușesc să comunice între ei, uneori este greu, ne este rușine, ne învinovățim, ne criticăm.

Un adevărat cuplu conectat, care poate să reziste ca relație, este doar acel cuplu în care totul este pus pe masă, mai ales când vorbim de emoție. Acum sunt tristă… sigur, poate nu este soțul meu de vina și mă gândesc „de ce sa ii mai spun si lui? Poate se supără și el si crede ca este vina lui”. Da, dar el cum se va simți ca eu sa stau trista? Nu vrea asta si mai bine ii povestesc despre tristețea mea. La fel si copiilor… Este minunat ca părinții să își împărtășească stările emoționale pe care le au, astfel încât copiii să știe că, la un moment dat, este normal să fii furios, să te superi pe ceva. Nu este tragedie, nu trebuie să o ascunzi, vorbești despre ea si acea etapă trece.

Flavia Voinea: Ceea ce propui tu presupune destul de mult curaj din partea oamenilor. Cred ca este nevoie de curaj pentru a pune pe tavă toate trăirile interioare.

 

Corina Stratulat: Da, pentru că, din păcate, ai trăit așa și ai crescut cu convingerea că ești slab sau sensibil. Trebuie să fim puternici, duri!

Unde alergam? Unde ne grăbim? De ce sa fim puternici si sa nu fim si vulnerabili? Oare puterea, de exemplu, a unei femei, nu stă tocmai in sensibilitatea și vulnerabilitatea ei? Acolo este puterea unei femei și fix dacă ea uita de asta sau nu își acceptă latura asta devine rece, devine rigida și nimeni nu mai stă pe lângă ea și se plânge ca nu poate avea relații bune.

 

Flavia Voinea: Dar societatea lauda exact femeia puternică. De multe ori femeia puternică este asemănată cu bărbatul. E cumva în contradictoriu cu ceea ce spui tu, mai ales profesional…

Corina Stratulat: Da, si de aici apar atât de multe dezechilibre! Uite că și 2020 ne-a scos asta în evidență. Cifra 2 este legata de energia feminina, de răbdare, de blândețe, de diplomație. Vrem, nu vrem, aceste lucruri trebuie să le învățăm, noi, atât femeile, cat si bărbații. Femeile trebuie sa se întoarcă la natura lor, la principiul lor feminin. Ne-am născut intr-un corp de femeie, de ce să mă joc cu armele bărbatului?

Este nefiresc, atunci nu mai am nevoie de un bărbat lângă mine. Sunt independenta, sunt frumoasă, am un job, nu știu câți bani, dar sunt singura, sunt rece, nimeni nu se apropie de mine.

Știi, încă o problemă foarte gravă, pentru că tot vorbim de somatizări, este că aceste femei, care sunt permanent in lupta, au intrat pe terenul bărbatului si nici nu mai au nevoie de un bărbat, deci nici nu vor putea crea viață.

Și ne confruntăm cu o infertilitate foarte mare.

De ce crezi ? Pentru că femeile nu sunt relaxate, nu se încarcă cu energia pământului. De unde să creeze, daca nu au energia necesara ?

Cifra 2 aduce nehotărâre… si vom simți asta in urmatoarea mie de ani

Flavia Voinea: Ne spuneai de cifra 2, care înseamnă energie feminina și care se păstrează într-o proporție la fel de mare și in anul viitor, 2021.

Corina Stratulat: Timp de o mie de ani să avem acesta cifra 2, cifra care ne aduce multă nehotărâre. 2-ul este îndoit si de aici a apărut mult îndoială și o vom avea continuu și în 2021. Ea rămâne in dualitate, însă diferența este că în 2021 vom mai avea și cifrele 3 și 5, care apar prin însumare.

Atât la 3, cat si la 5, vorbim de cifre active., de cifre masculine. Asta înseamnă ca noi avem în sfârșit capacitatea să acționăm.

In 2020, ambele cifre, 2 și 4, au fost pasive, ceea ce ne-a dat doar o capacitate de a reacționa. Pur si simplu, am stat și am reacționat. 

Flavia Voinea: Mie mi s-a părut că tot anul nu am făcut decât să fim pe hold, am fost pe pauză. Am așteptat si nu am făcut decât sa ne ferim de lucrurile care au venit asupra noastră.

In 2021 vom actiona! Este un moment foarte bun să învățăm lucruri noi!

Corina Stratulat:

Da, da si nu prea aveam loc de acțiune. In 2021, apar aceste cifrele 3 și 5, elemente de aer și de foc ce ne dau capacitatea de a acționa. La nivel individual, noi trebuie sa vedem ce este în puterea noastră, ce depinde de noi.

Cifra 3 ne spune despre abilități noi, despre informații, este o dorință mare de a cerceta, de a afla cât mai multe. Uite, cum lucrurile cumva se leagă într-o perioadă în care multe profesii s-au schimbat. Dacă ne gândim din punct de vedere profesional, unele au dispărut de tot, inclusiv domenii, altele vor apărea.

Aceasta cifra 3 ne spune că este momentul ca noi să învățăm lucruri noi, sa abordam lucrurile dintr-o alta perspectiva, sa intrăm într-un proces de autocunoaștere. Nu mai merge să lăsăm lucruri așa, noi trebuie să știm clar cine suntem, ce abilități native avem, ce abilități dobândite și unde putem noi sa aducem valoare foarte eficient.

Sa nu mai facem lucrurile așa, la întâmplare, sa muncim ore fără să știm de noi.

Trebuie să ne găsim cumva acel domeniu neexplorat in care sa exploatam la maxim abilitățile noastre. Permanent trebuie sa fim deschiși către noi oportunități, noi informații, noi perspective și sa acționam cu un plan. Nu mai trebuie stăm doar în reacție, sa vedem ce se va întâmpla… mai este stare de urgență? Nu mai este stare de urgență? Sa stăm așa și sa așteptăm…

Nu! Acum ne facem un plan clar, sa vedem la ce ne pricepem? Ma pricep la lucrurile de am nevoie ? Nu mă pricep? Atunci, mă apuc și învăț.

Cifra 3 este despre a învăța, despre a comunica, despre a te dezvolta cât mai mult, la 360 ​​de grade. Poate că erai profesor și acum ai văzut ca, fiind doar profesor de sport, nu mai poți să faci orele pentru ca online nu merge. Si atunci te gândești… Ce altceva pot face eu astfel încât să aduc valoare și să câștig bani?

Trebuie să fim mult mai liberi în gândire să găsim soluții inovative.

Cifra 5 este despre inovație, despre inventivitate, despre a ieși din cadre și a risca.

Mulți oameni au stat așa in carapacea lor, în cadrul lor și cam așa a fost anul 2020. A fost despre un cadru, cifra 4 fiind așezata si rigida.

Acum vom ieși din cadru! Trebuie sa conștientizam ca a avea o profesie nu înseamnă a fi sclavi sau închiși într-o închisoare în care doar dăm din mâini si nu trebuie să vedem altceva.

Cu gândul că noi suntem persoane libere și putem aduce bucurie și valoare, trebuie sa găsim altă perspective din care efectiv sa ne obținem cele necesare pentru că trăim o viață materiala și cu toți avem nevoie de asta.

 

Flavia Voinea:

Deci ne facem planuri, suntem deschiși la minte și ne gândim ce putem sa mărim si sa dezvoltam din ceea ce noi știm sau putem.

Corina Stratulat:

Să mărim, să găsim și alte perspective, să căutăm până la urmă și oameni noi, variante noi, activități noi pe care poate le refuzam pentru ca spunem: „lasă, eu am un job stabil!”. Acum nu mai este vorba de stabilitate, oricum nu există stabilitate, totul este o schimbare.

Cifra 5, care este importanta ca și vibrație în 2021, ne spune despre schimbare. Asta înseamnă că dacă eu știu că oricum totul va fi în schimbare, eu ce caut? Nu mai caut stabilitate. Văd ce pot să schimb eu proactiv înainte să mă ia schimbarea pe nepregătite.

Flavia Voinea:

Pot sa hotărăsc eu asta?

Corina Stratulat:

Da și asta zic: oameni care poate acum au joburi, au activități frumoase, au afaceri care sunt ok, trebuie să caute și noi perspective, noi nișe. Ce mai am eu de învățat? Poate acum sunt bine, dar in viitor lucrurile se vor schimba. Totul se duce foarte mult în tehnologie. Cifra 3 ne spune despre tehnologie. De pilda… oamenii de peste 40 de ani, care vin cu o alta formare si o alta structura, trebuie sa se adapteze. Trebuie sa înțeleagă noile modalități de comunicare. Nu avem ce să facem, altfel rămânem blocați.

 

Flavia Voinea:

Cred ca tehnologia este domeniul care s-a dezvoltat cel mai mult in ultimul an. Pe de-o parte s-a dezvoltat cu pași înainte, dar pe de alta parte s-a dezvoltat, așa pe orizontala, adică a fost folosit din ce in ce mai mult de toata lumea pentru tot felul de activități. De la comunicare, uite așa cum facem și noi acum, până la comunicare profesională. Sunt oameni care vorbesc doar pe grupuri de WhatsApp și întâlniri pe Meet, Zoom și altele, transformând ședințele obișnuite de lucru în astfel de întâlniri de la ei de acasă. Deci tehnologia in momentul de fata a depășit de mult stadiul de moft sau apanaj al unui grup mic.

Corina Stratulat:

Oricum era dezvoltată, doar că era o reticență a multor oameni. Oamenii nu acceptau că poți să comunici așa sau sa folosească aceste instrumente. Accelerarea care s-a produs ne-a făcut ca, de pe o zi pe alta, sa trecem in online chiar si pentru activități care nu au nicio treabă cu online.

Exista tehnologia, doar că noi nu am fi acceptat-o atât de rapid, intr-adevăr. Însă, vezi tu, și aceasta acceptare a noastră este, pana la urma, benefica. Oamenii refuza multe lucruri, refuza sa simtă, refuză să vorbească cu oameni noi, refuză să facă lucruri noi. Si atunci normal că devenim roboți și nu mai avem bucurie, nu mai avem entuziasm, nu ne mai ocupam de dorințele sufletului.

Daca învățăm să acceptăm mai ușor realitatea așa cum este și fără sa o judecăm, ne rămâne energie, nu ne mai pierdem energia luptându-ne si neacceptând niște lucruri.

Despre asta este 2021: despre a vedea perspectivele noi, de a cunoaște oameni noi. Clar ca fizic nu prea putem, dar online putem.

Avem atât de ușor acces la oameni din alte țări, acces la informații foarte multe, la cursuri, la seminarii. In 2019 trebuia să călătorești nu știu cât ca să ajungi la un anumit speaker sau trainer și te costa mii de euro. Acum stai în pat și ai acces la omul ăla, deci până la urmă vin și lucruri bune. Doar că noi trebuie sa ne deschidem foarte mult, să ne deschidem felul in care acceptăm informații și felul în care a acționam. Zona de confort s-a dus. Deci nu mai avem zonă de confort.

Cifra 5 sparge limite, este oaia neagră din turma. Ea nu vrea să fie ca ceilalți si nu înseamnă că e ceva rău, doar că nu acceptă sa aibă aceeași culoare. 

Flavia Voinea:

După un an care ne-a chinuit atât de mult cum a făcut-o 2020, spui ca va veni unul care se va comporta cu totul diferit și care vrea sa fie altfel?

2021 înseamnă 5, adica cifra care sparge limite si nu vrea să fie la fel ca celelalte cifre!

Corina Stratulat:

Toți trebuie să ne găsim acea culoare pe care o vrem, cu ce suntem noi diferiți, cu ce suntem inovativi. Cum putem noi străluci, cum putem noi ieși în față să dăruim valoarea noastră si evident sa si putem monetiza din asta.

Nu mai putem sta așa într-un cadru undeva în spate ascunși cu frici.

Nu! Acționez chiar dacă îmi este frică, într-adevăr cu mult curaj și multă îndrăzneală, dar asta ne va duce și către evoluție. Pentru că, dacă nu ar veni această energie de la cifrele 3 si 5, am rămâne acolo blocați și nu am mai evolua. Evident ca ar putea apărea riscuri, putem pierde lucruri, pot să se îndepărteze oameni… dar vor veni alții!

Asta este farmecul… mie așa mi se pare că 2021 va aduce lucruri fresh in viața noastră. Însă, depinde de noi să ne setăm. Trebuie să învățăm lucruri noi. Nu mai există : “eu atâta știu, atât de mult pot, atât am învățat”.

Nu! în fiecare zi acumulam informații noi din orice, din orice domeniu pentru că atunci noi suntem mult mai compleți, mai productivi și mai eficienți.

Nu este vorba despre a munci mai multe ore, ci a face lucruri mai de calitate și mult mai eficient.

Uite ca noi scutim timp. De exemplu, doua ore pe care le petreceam in trafic le pot folosi învățând ceva nou sau discutând cu cineva ori acumulând noi informații. Devenim deci mult mai productivi.

Ce nu ar trebui să facem in 2021?

Flavia Voinea:

Ce nu ar trebui sa facem? Ce ar trebui să avem în minte, în sensul ca trebuie de a ne feri in 2021?

Corina Stratulat: Ceea ce as recomanda este sa fim atenți sa nu ne împrăștiem! Cifrele 3 si 5 ne dau energie, dar ne dau si tendința de a ne împrăștia, de a să începe foarte multe lucruri și de a nu mai termina, de a nu mai materializa.

Deci… mare atenție la a nu ne împrăștia în foarte multe, trebuie sa acționam clar pe un plan!

Ce as mai recomanda, este mai mult decât o atenționare: sa ne ascultăm intuiția.

Să știi că oamenii nu prea își ascultă intuiția. Intuiția este o resursă nemaipomenită, este o informație direct de la subconștient, este totalitatea cunoașterii și toți oamenii au o anumită intuiție. Evident, neantrenată ea e micuță. Însă, dacă ne dam voie să ne ascultăm intuiția, ajungem la niște rezultate extraordinare în viața noastră.

Nu ca nu ar fi important ceea ce gândim sau experiența de viață, doar că intuiția e o resursă extraordinară. Ea este practic cunoașterea lumii venita sub o formă de sentiment, de stare sau pur și simplu știm că știm; dar nu am învățat, nu am experimentat, dar știm că trebuie să plecăm, să rupem ceva, știm că trebuie să pornim proiectul respectiv. Nu avem o explicație, nu putem dovedi. Însă, în interiorul nostru știm foarte puternic ca este momentul acum să începem, să ne apucam de proiect.

Avem intuiție și este extraordinară și le recomand din tot sufletul oamenilor să își cunoască, accepte și să își antreneze intuiția.

Flavia Voinea:

Rămânem deci cu ideea ca trebuie să ne facem planuri, ajutând-ne sa nu ne răspândim; cu ideea că trebuie să ne deschidem spre noi lucruri pe care știm cumva să le facem, le stăpânim într-o mică măsură și ar trebui să ne ducem pe acele culoare.

Corina Stratulat:

Chiar daca nu știm! Pur si simplu hai sa încercăm, sa ne ducem intr-un domeniu total nou.

Sa îți dau un exemplu: un prieten de-al meu, artist, care era full de evenimente și lumea lui era pe scenă. In pandemie a zis: „Dar ce fac? Este posibil să nu mai am aceeași scena!” Si a stat și si-a amintim că în copilărie avea un hobby, ii plăcea foarte mult lemnul, să se joace, să prelucreze lemn. Si ce-a făcut? S-a apucat și a făcut o firmă mică în care produce mobilă. Din artist, a cărui viață era acolo si-a ascultat suflețelul si-a amintit ce ii era oricum drag să facă, la fel de drag ca și scena. Acum are comenzi, se simte bine, împlinit pentru că face ceva cu mânuțele lui, da o valoare chiar dacă nu mai e scena cum era. A găsit, însă, altceva. Toți au zis: „Ești nebun! Tu, cântăreț, te apuci acum de făcut mobila!”. Da! Pentru că poate să facă, ii e drag sa facă și obține si beneficii de acolo.

Flavia Voinea:

Oamenii trebuie să aibă capacitatea sa se reinventeze, cu atât mai mult cu cât te duci spre ceva care ti-a făcut plăcere cândva.

Corina Stratulat:

Majoritatea oamenilor „treziți”, așa cum spunem noi în domeniul asta mai spiritual, au pornit pe domenii sau nișe, au studiat lucruri care nu au nicio treabă cu ce fac în acest moment. Si eu la baza sunt economist, vin din sistemul bancar, apoi m-am dus în zonă de antreprenoriat. Dar, la un moment dat, viața mi-a arătat ca nu asta este drumul meu și că trebuie să lucrez mai mult cu oamenii, să-i ascult, sa-i ghidez. Astfel, cifrele fac parte astfel din viața mea, nu matematic. Si sunt mulți oameni așa; oameni care erau ingineri și au ajuns să construiască rețele de marketing, si-au găsit o nișă. Uite, comunitățile, rețelele au mare succes acum și cifra 3 este despre peste asta. Așa că sa ieșim puțin din cochilia noastră, chiar dacă pare nebunesc! Tocmai despre asta este vorba: de a fi liberi în gândire, nonconformiști si sa ne aruncăm puțin, sa riscam că nu se va întâmple nimic rău.

Flavia Voinea:

Deci 2021 va fi un an în care avem posibilitatea să acționăm mai mult decât a fost anul acesta?

Corina Stratulat:

Da, lucrurile deja au prins o formă. Acum vedem ca avem ”n” scenarii, dar știm care sunt: cu vaccinul sau fără vaccin. Si noi putem face un plan de acțiune pe aceste scenarii, nu mai trebuie să stăm și să așteptăm să vedem ce o să fie. Nu! Noi avem de trăit o viață, avem un destin de îndeplinit.

Nu e cazul deci sa așteptăm, pentru ca nimeni nu s-a născut pentru a ține umbră degeaba pământului; așa că e pandemie sau nu e pandemie, avem o misiune aici de făcut.

Flavia Voinea:

Îți mulțumesc mult ca ai încheiat chiar cu una din replicile tale favorite, pe care o spui foarte des: „nimeni nu s-a născut să facă degeaba umbră pământului”. Mie mi-a rămas în minte asta și mă gândesc la ea pentru că ai mare dreptate. Îți mulțumesc pentru discuția din această seară și pentru ca ne-ai dat un imbold spre acțiune! M-as bucurați să mai stăm de vorbă pe diverse domenii; despre femeile care trebuie să își asume rolul acesta pe care îl au, despre copii.

Corina Stratulat:

Ce-i drept, îmi e drag sa vorbesc despre copii, despre femei. Si noi suntem femei și îmi dau seama că rolul femeii în societate și în familie este esențial. Eu cred că într-o societate în care femeile se bucură, își onorează forța pe care o au, puterea și energia lor; totul funcționează foarte bine. Până la urmă femeia este stăpâna pământului.

Flavia Voinea: Mulțumim foarte mult! Dragi ascultători am fost în această seară alături de Corina Stratulat, numerolog, și am primit câteva idei pentru anul care stă practic la ușă.

Mulțumim frumos! Te mai așteptăm la „Întâlniri capitale”!

Sunt Flavia Voinea. Va salut!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.