Trafic intens pe DN 1 Ploieşti – Braşov!

arhiva

Este aglomerație pe DN 1 Ploiești – Brașov, unde se circulă în coloană pe sensul către Brașov, între localitățile Cornu de Jos și Comarnic, județul Prahova, dar și între stațiunile Bușteni și Predeal, în ambele sensuri, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei.

De asemenea, pe DN 1 la Săcele și pe DN 73 la Râșnov, județul Brașov, au fost instituite puncte de informare cu privire la rutele alternative.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele artere rutiere în aceste zile de vacanță, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative și a intervalelor orare.

Astfel, pentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere:

– DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București;

– DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București;

– DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Conducătorilor auto li se recomandă să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor, să mărească distanța între vehicule, iar în cazul în care încheie coloane, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să reducă viteza din timp.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.