Stagiunea Online a Teatrului Mic continuă în luna ianuarie.

În fiecare seară de sâmbătă este difuzat un spectacol din repertoriul teatrului, în regim de live streaming,  începând cu ora 20:00, pe platforma www.bilet.ro.

În acest weekend, pe 9 ianuarie puteți vedea ”Visul unei nopţi de vară” de William Shakespeare,  în regia lui Gelu Colceag. Este o producție din anul 2011, ce vă prilejuiește reîntâlnirea cu actorul Claudiu Istodor, în rolul lui Puck.

Următoarele spectacole programate sunt ”Viaţa şi Moartea lui Richard al II-lea”, pe 16 ianuarie, și ”Familia Jeleznov”, pe 23 ianuarie.

Pe 30 ianuarie avem și premieră online: ”Richard III versus Richard III”, după William Shakespeare, scenariul și regia Ovidiu Niculescu. În distribuție: Vlad Corbeanu, Viorel Cojanu, Marin Grigore, Ovidiu Niculescu, Irina Rădulescu, Irina Velcescu, Virgil Aioanei, Valentina Popa, Vitalie Bantaș, Gabi Costin, Radu Zetu, Ana Bart, Alexandru Voicu, Marian Olteanu, Rareș Florin Stoica.

Biletele pot fi achiziţionate direct de pe site-ul bilet.ro, la preţul de 20 de lei pentru un spectacol. După achitare, se va primi prin email un cod de acces şi un link pentru vizionarea fiecărei reprezentaţii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.