VIDEO: Ciprian Ciucu (Primar Sector 6) – „Monitorizăm permanent starea vremii”

Cum a decurs deszăpezirea în Sectorul 6, ce se va întâmpla cu persoanele fără adăpost în perioada de iarnă, care sunt intențiile legate de mașinile abandonate din sector, ce se întâmplă cu bugetul, a aflat Andreea Bratu de la Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„Nu a fost o ninsoare care să pună probleme cu adevărat. Firma de salubrizare a fost prezentă. Am schimbat un pic abordarea. Până acum simțeam că se face paradă. În fiecare zi în care avem mașinile pe stradă costă în plus, deci am oprit acest mod de abordare. Monitorizăm permanent starea vremii. Și intervenim în timp real, în timp ce evoluează vremea. Limităm costurile, nu mai poluăm și nu aglomerăm orașul cu aceste mașini”, spune Primarul Sectorului 6.

Dacă vrei să afli ce se întâmplă cu persoanele fără adăpost din Sectorul 6 în următoarea perioadă de ger, dacă a început ridicarea mașinilor abandonate din sector, ce spune despre bugetul sectorului și proiectele legate de Drumul Taberei și Lacul Morii, vezi VIDEO.

„Avem mii de mașini abandonate, nu avem locuri de parcare, trebuie să facem ceva. Nu este normal să îți abandonezi mașina pe sectorul public. Am luat decizia de a inventaria mașinile. O să lucrez pe buget, că o sa avem mari probleme cu bugetul. Am revenit la o lege mai veche și, în loc să primim 50 de milioane de lei pe decembrie, am primit 14 milioane de lei.

Abia avem bani să plătim salariile în aceste condiții. Asta mă preocupă acum, să găsesc o soluție cu Ministerul de Finanțe să ne curpindă și pe noi în buget. Nu stăm deloc bine. Să ne luăm doar o mică parte din bani până va avea Guvernul bugetul, asta ne ia câteva zeci de milioane din bugetul pe an. Și asta afectează investițiile. Proiectele le avem, trebuie doar să le prioritizăm”, punctează Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.