VIDEO: Ciprian Ciucu – „Am vorbit ieri cu Nicușor Dan, ne vedem vineri”

Despre persoanele fără adăpost, centrele de vaccinare, cum pot fi ajutate persoanele de peste 65 de ani din sectorul 6, a aflat Alexandru Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM.

„Am demarat o acțiune de identificare a persoanelor fără adăpost. Cei identificați pot merge în centrele DGASPC unde li se oferă cazare și masă”, spune Primarul Ciucu.

Legat de centrele de vaccinare din Sectorul 6, acesta a punctat în cadrul intervenției de la momentul 8.40 al matinalului: „În acest moment ajung la centrul de vaccinare de pe Calea Plevnei. În urma cu 15-20 de minute DSP a livrat vaccinurile și mă duc să văd cum merge treaba. În Sectorul 6, momentan, avem 2 centre de vaccinare care pot fi funcționale. Unul deja este, îl mai avem și pe cel de la Politehnică, dar aștept ca luna asta să mai dechidem.”

Într-o intervenție ulterioară, din matinal, Primarul a spus că a fost mulțumit de cum decurg lucrurile în cadrul centrului din Calea Plevnei.

Dacă vrei să afli cum a răspuns întrebărilor cetățenilor, cum pot fi ajutate persoanele de peste 65 de ani care au nevoie de susținere, ce spune despre demersul Primăriei Generale legat de decolantarea STB, VEZI VIDEO.

„Contează ceea ce fac cu banii, nu să îmi fac mie reclamă! Lucrările din Prelungirea Ghencea aparțin Primăriei Capitalei. Au fost oprite pentru că Primăria are conturile blocate de firmele față de care are datorie. Primăria Capitalei poate plăti salarii, dar pe investiții nu are ce face. Nu este vina lui Nicușor Dan că a găsit conturile blocate. Am vorbit ieri cu Nicușor Dan, ne vedem vineri”, a concluzionat Primarul Sectorului 6.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.