Raluca Aprodu, în ”Steaua fără nume“, online, pe 24 ianuarie

Teatrul Național Târgu-Mureș – Compania ”Liviu Rebreanu“ vă invită la o reprezentație online cu ”Steaua fără nume“ de Mihail Sebastian, un spectacol pentru toate vârstele, dar în special pentru cei cărora le place să râdă, să viseze şi să iubească. Înregistrarea va fi difuzată online începând cu ora 19.00, duminică, 24 ianuarie,  și poate fi accesată timp de 24 de ore.

Un spectacol ce i-a adus lui  Erwin Șimșensohn Premiul pentru Regie, în cadrul Galei Festivalului Comediei Românești festCO 2016, la Bucureşti.

În distribuție: Raluca Aprodu, Mihai Crăciun, Luchian Pantea, Roxana Marian, Costin Gavază, Dan Rădulescu, Laura Mihalache, Alexandru Pavel, Cristian Iorga, Ștefan Mura, Larisa Dobrin, Carmen Ghiurco, Dorothea Moldovan, Alexandra Rus şi Tudor Popa.

Raluca Aprodu a povestit în emisiunea Spectacol @București.Ro despre această colaborare cu trupa din Târgu Mureș și cu regizorul Erwin Șimșensohn.

Din echipa artistică a spectacolului mai fac parte: Alina Herescu (scenografie), Vlaicu Golcea (muzica), Andreea Radu (versuri), Cristina Iușan (coregrafie) şi Daniel Klinger (light-design).

Biletele pot fi achiziţionate până la ora 18.30 în ziua reprezentaţiei de pe https://www.eventim.ro. Preţul unui bilet este de 9 lei. Fiecare bilet va avea inscripţionat un cod de acces la eveniment. Cu 30 de minute înainte de eveniment veţi primi un email cu link-ul de acces şi codul de acces din nou menţionat. Veţi putea accesa transmisiunea după adăugarea codului respectiv. Spectacolul va fi disponibil pentru vizionare timp de 24 de ore începând cu ora 19.00. Codul de acces asigură o singură vizionare în acest interval.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.