Rujul, un accesoriu indispensabil pentru orice femeie!

Rujul este un accesoriu indispensabil pentru orice femeie. Este un obiect important pentru orice femeie. Unele femei aplică acest accesoriu pentru a fi mai feminine, altele pentru a-şi pune în evidenţă buzele sau pentru a-i seduce pe bărbaţi. Rujul exprimă starea pe care o ai, de aceea este foarte important atunci când ne alegem culoarea.

Iată câteva lucruri de care trebuie să ţinem cont atunci când ne coloram buzele:

1- Nu te baza pe nuanţele din reviste! Photoshop-ul se foloseşte de mulţi ani pentru a atrage clientela. Încearcă-l direct pe buzele tale, sau pe încheietura interioara a mâinii, culoarea pielii fiind asemănătoare cu cea a feţei.

2- Un ruj bun are un pigment rezistent. Pe suprafaţa unde l-ai aplicat treci cu dosul palmei de doua-trei ori pentru a testa durata culorii. Un produs de calitate arată bine şi pe faţa nemachiată. Un lipstick ce conţine multă apă nu va dura pe buze timp îndelungat.

3- Buzele trebuie şi ele îngrijite în permanenţă cu balsam. Săptămânal putem încerca şi o exfoliere uşoară a buzelor cu miere, după care clătim cu apă călduţă. Înainte de a ne colora buzele e bine să aplicam balsam în strat subţire, pentru un rezultat spectaculos.

4- Conturul buzelor trebuie sa fie în nuanţă mai deschisă decât cea a rujului, însă şi un creion de contur neutru este recomandat. Pentru a evita aspectul neplăcut atunci când se duce rujul, umplem buzele cu acelaşi creion, de la marginea trasată spre interior.

5- Pentru mai multa precizie, aplicarea rujului e de preferat să o facem cu o pensulă şi la final putem adauga un strop de gloss pentru mai multă strălucire.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.