Teatrul Național București reia spectacolele în toate sălile!

Teatrul National București anunță reluarea spectacolelor în toate sălile, din 5 februarie.
Sălile vor putea fi ocupate însă doar în proportie de 30% din capacitate. De asemenea, spectacolele se reiau cu respectarea normelor impuse de pandemia de COVID-19.

„Noi suntem pregătiți de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufletește, moral, profesional, financiar… Instituția teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o ființă vie, cum credem noi că este. Pentru noi, este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Printre spectacole pe care le veți putea vedea începând cu data de 5 februarie se numără: Jurnal de România.1989 și Noii infractori, la Sala Mare, Preșul și Frumos e în septembrie la Veneția, la Sala Studio, Orchestra Titanic și Omul care a văzut moartea, la Sala Pictura, la Atelier – Incognito de Nick Payne, precum și Anonimul venețian, sau 20 de ani în Siberia. La Sala Media, duminică, de la ora 11:00, Magicianul Poveștilor îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu Jocul de-a Teatrul și lumea basmelor românești.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete începând de sâmbătă, 23 ianuarie, ora 11:00, precum si online, pe platforma www.mystage.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.