Protest în faţa Ministerului Sănătăţii

arhivă
Update: În replică, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat că ”demisiile ar trebui să aibă legătură cu responsabilităţile dintr-un caz sau altul şi a catalogat protestul drept unul politic”.
Update: Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, va susţine sâmbătă seara, la ora 19.30, o conferinţă de presă la sediul Ministerului Sănătăţii.
Cateva zeci de protestatari, în majoritate simpatizanţi ai partidului Alianţa pentru Unirea Românilor, s-au adunat în fața Ministerului Sănătății.
Oamenii doresc demisia ministrului sănătăţii, Vlad Voiculescu, după tragedia care a avut loc la Spitalul „Matei Balş” din Capitală.

Protestarii vor porni în marş spre Piata Victoriei şi vor merge spre Institutul Matei Balş.

În legătură cu manifestația publică de protest care are loc în fața Ministerului Sănătății, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele recomandări:
Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a acestei manifestații, participanții trebuie să manifesteze pașnic și civilizat, să respecte indicațiile jandarmilor și să se delimiteze de persoane care tulbură ordinea publică sau incită la violență și chiar să semnaleze jandarmilor prezența unor astfel de persoane.
Din rațiuni de sănătate publică, recomandăm participanților să păstreze distanța fizică față de celelalte persoane și să poarte în mod corespunzător masca de protecție.
Reamintim faptul că, pe timpul stării de alertă, conform legii, numărul participanților la orice fel de întruniri în spații deschise trebuie să fie de maximum 100 de persoane.
În continuare, jandarmii vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării acestui eveniment.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.