Dinamo – FCSB 0-1 în derby-ul Ligii 1

Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase în minutul 8, când a pătruns în centru, a scăpat de Andrei Radu și de Florin Bejan și a șutat din fața careului de 16 metri. Tănase l-a învins pe Mihai Eșanu și a devenit golgheterul Ligii 1, depășindu-l pe fostul său coleg Dennis Man.

Dinamo a rămas în inferioritate numerică din minutul 79, când Steliano Filip l-a faultat dur pe debutantul Ante Vukusic și a văzut cartonașul roșu.

Chiar și așa, „câinii” au fost la un pas de a restabili egalitatea chiar în ultimul minut. Nemec a centrat foarte bine de pe partea stângă în careu pentru Nepomuceno, care a trimis cu capul puțin pe lângă poarta lui Andrei Vlad.
Este prima victorie pentru FCSB în deplasare în fața lui Dinamo, după șase ani în Liga 1!. Roș-albaștrii au câștigat ultima dată în sezonul 2014-2015 cu 3-1 pe Arena Națională.

În urma acestui rezultat, FCSB și-a consolidat poziția de lider în clasamentul Ligii 1 cu 48 de puncte după 21 de meciuri disputate.Echipa lui Becali are un avans de patru puncte față de CFR Cluj, ocupanta locului secund, care are însă cu un meci mai puțin. Universitatea Craiova este pe locul 3, la opt puncte distanță de FCSB.

De cealaltă parte, Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte obținute în tot atâtea meciuri jucate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.