Format inedit pentru sferturile turneului Gippsland Trophy

Organizatorii turneului WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne au anunțat programul sferturilor de finală.

Simona Halep, favorita principală de la Melbourne, revine vineri dimineață pe teren, după ce meciul ei de joi a fost amânat din cauza apariției unui caz de coronavirus în hotelul de carantină al jucătorilor. Simona o întâlneşte pe rusoaica Ekaterina Alexandrova în jurul orei 07:00, în funcție și de desfășurarea celorlalte partide.
Va fi al treilea meci direct dintre Simona și Ekaterina, care și-au împărțit până acum victoriile până acum.

Irina Begu (79 WTA) atacă și ea semifinalele turneului, având o misiune deosebit de grea în fața japonezei Naomi Osaka (3 WTA), cap de serie numărul 2 la Melbourne.
Partida dintre Irina Begu și Naomi Osaka va începe în jurul orei 10:00. Pentru ca sferturile de finală să se deruleze mai rapid, în condițiile în care se apropie şi Australian Open, organizatorii au schimbat formatul meciurilor. Astfel, în caz de egalitate la seturi, câștigătoarea se va decide în urma unui super tie-break până la 10 puncte.

După sfertul de finală de la simplu, Simona Halep va juca și la dublu alături de Daria Gavrilova. Perechea româno-australiană care a reușit două victorii de senzație, în turul I și optimi, va încerca să treacă în sferturi şi de cuplul Mihaela Buzărnescu/Alize Cornet

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.