Daniela Popa (CLS1): „Să abrogăm hotărârea ilegală privind cele patru spitale!”

arhiva

Consilierul local Daniela Popa a declarat, astăzi, pentru București FM, că grupul consilierilor PSD din Consiliul Local al Sectorului 1 a depus astăzi convocatorul și proiectul de hotărâre pentru convocarea unei ședințe de îndată a Legislativului din Banu Manta, pentru luni, 8 februarie.

Obiectul proiectului de hotărâre îl constituie abrogarea hotărârii de transmitere a administrării a patru spitale bucureștene de la Consiliul Local al Sectorului 1 către unitățile spitalicești respective.

„Conform Codului Administrativ, inițiativa de convocare și de depunere a proiectelor aparține și consilierilor locali. Astfel, grupul consilierilor locali (… PSD n.r.) reprezentând o treime din totalul Consiliului Local al Sectorului 1, astăzi, am depus convocatorul și proiectul de hotărâre pentru abrogarea hotărârii de cedare a celor patru unități spitalicești, din data de 3 februarie. Deci, să abrogăm această hotărâre ilegală.

Secretariatul și Tehnică Legislativă (direcții din cadrul Executivului Primăriei Sectorului 1 n.r.) se vor ocupa (de avizele necesare n.r.). Tot aparatul de specialitate al primarului trebuie să anunțe și restul consilierilor. Iar noi așteptăm ca luni, la ora 12:00, să avem ședința de Consiliu”, a declarat Daniela Popa pentru București FM.

În context trebuie amintit faptul că, la inițiativa edilului Clotilde Armand, Consiliul Local al Sectorului 1 a adoptat, pe data de 3 februarie, o hotărâre prin care administrarea clădirilor și terenurilor Spitalelor „Grigore Alexandrescu”, de Chirurgie Plastică și Reparatorie, de Urgențe Oftalmologice și a celui de Urgență „Floreasca” va fi transmisă către aceste spitale.

Hotărârea din 3 februarie a fost adoptată cu voturile consilierilor USR, PNL și PMP.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.