Consilierii municipali PSD vor iniția un proiect de preluare a celor patru spitale de la Sectorul 1!

Ședința Consiliului Local al Sectorului 1, convocată de consilierii PSD având ca scop anularea Hotărâriii din data de 3 februarie prin care terenurile și clădirile trec din administrarea Consiliului Local în administrarea celor 4 spitale mari din capitală – Floreasca, Grigore Alexandrescu, spitalul de Oftalmologie şi spitalul de Chirurgie Plastică și Reparatorie, nu a putut avea loc, din lipsă de cvorum.

La ședință au participat deputații și senatorii PSD de București precum și reprezentanți în Consiliul General al Municipiului București din partea aceluiași partid.

Prim-vicepreședintele PSD, Gabriela Firea, a declarat la finalul ședinței că PSD va continua toate demersurile pentru a nu lăsa fără finanțare cele 4 mari spitale. Astfel, consilierii municipali vor depune un proiect de hotărâre pentru ca Primăria Capitalei prin Administrația Spitalelor să preia în administrare cele 4 spitale iar, pe de altă parte, consilierii locali ai Sectorului 1 au semnat o plângere prealabilă prin care vor ataca la Prefectura Capitalei și în Contencios Administrativ hotărârea consiliului local din 3 februarie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.