Primarul sectorului 5 – vizită în scoli în prima zi de cursuri

captura video

Cristian Popescu Piedone a mers astăzi în mai multe instituţii de învăţământ de pe raza sectorului 5, pentru a se asigura că elevii învaţă în cele mai bune condiţii şi că în fiecare şcoală şi grădiniţă se respectă normele în vigoare impuse de autorităţi.

Doar două grădiniţe din Sectorul 5, respectiv Grădiniţa nr. 35 şi Grădiniţa nr. 185 rămân momentan închise, din cauza lipsei agentului termic. Compania Municipală Termoenergetica a fost informată de această situaţie şi, cel mai probabil, problema va fi soluţionată în cel mai scurt timp.

Elevii din Sectorul 5 au fost bucuroşi să îşi revadă colegii şi dascălii şi au înţeles că este important să se spele pe mâini cât mai des şi să păstreze distanţa faţă de celelalte persoane.

„E o bucurie pentru copii să revină la şcoală, să îşi revadă colegii. Aceeaşi bucurie am văzut-o şi în ochii cadrelor didactice. Şcoală înseamnă mult mai mult decât educaţie. Aici copiii socializează şi se dezvoltă din multe puncte de vedere. Noi, părinţii şi autorităţile trebuie să ne asigurăm că cei mici învaţă în condiţii optime şi în siguranţă. Voi merge şi zilele următoare în instituţiile de învăţământ pentru a mă asigura că atât elevii, cât şi cadrele didactice au tot ce le trebuie pentru un învăţământ de calitate.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.