VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sector 6 – „Au dat autorizații în neștire!”

Despre un mare proiect imobiliar fără autorizație, gropile din Sectorul 6 și decongestionarea traficului de pe Bulevardul Iuliu Maniu a aflat Andreea Bratu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM.

„Deja acolo este o zonă în care a început să se construiască semnificativ, este un drum neasfaltat între Comuna Chiajna și București și am primit o petiție că s-a organizat un șatier foarte mare și nu au autorizație de costruire. Am plecat, conform petiției, cu Poliția Locală să verific dacă așa este. Am vrut să trag un semnal de alarmă: București nu este un sat fără câini! Va trebui să pună un sac pe groapă și să o aducă la starea inițială. Au dat autorizații în neștire!”, spune Ciprian Ciucu.

Dacă vrei să afli ce spune despre autorizații, ce cer oamenii care vin la Primărie, despre lucrările de reabilitare a școlilor din Drumul Taberei, VEZI VIDEO.

„Sunt mari probleme de integritate, pe care am de gând să le rezolv. O să fiu foarte atent cu ce se întâmplă, pentru că acest sector a fost distrus cu complicitatea primăriei!”

Legat de trafic, Primarul Sectorului 6 punctează: „Soluția este să avem alternative la Iuliu Maniu – pe Timișoara.”

În ceea ce privește asfaltarea, Ciprian Ciucu spune: „Folosim o tehnologie, pentru prima dată în țară, care ne permite să asfaltăm și la temperaturi joase. Acum sunt foarte mari probleme cu bugetul la sectoare. S-a dublat gaura și în februarie. Aștept neapărat legea bugetului!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.