VIDEO: Liviu Teodorescu – „Când ești fericit, ești într-un punct zero din care se poate naște orice”

Despre piesa „Fluturii” feat JO, planurile pentru 2021 și surpriza pregătită pentru începutul verii, dar și despre trend-urie muzicale ale acestui an a aflat Andreea Bratu de la Liviu Teodorescu, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

Legat de noul single, Liviu Teodorescu spune: „Lucrurile au decurs foarte natural și firesc. Eram într-o seară în studio și am început să fredonez. Am sunat-o pe JO să o întreb dacă vrea să fie în piesă. Piesa mea preferată de la JO este «Stinge-mi luna». Dar, are o piesă nelansată, total diferită de tot ce a făcut ea până acum. Tocmai ieri vorbeam cu ea și zicea că nu are niciun plan cu piesa și nu știe cum să o încadreze într-un context ca să o poată lansa. De mult îmi doream o colaborare cu ea și mi-am dorit să fie o piesă bună, care să se preteze la un duet.”

Dacă vrei să afli de ce facut abia acum o colaborare cu JO, cum a fost gândit videoclipul și care este mesajul lui, când va avea un concert, ce va lansa în perioada următoare și cu cine colaborează, VEZI VIDEO.

„Eu și trupa mea ne vedem săptămânal și refacem tot concertul. Dacă o să apară ceva, fanii vor afla de pe pagina mea de Facebook sau de Instagram. Odată cu pandemia mi s-a luat de pe umeri presiunea carierei. Atunci când vine o chestie de genul acesta, care îți limitează cumva libertatea, constați că treaba cu cariera e ceva ce trebuie să fie în plan secundar.

Principalul este să fii fericit. Când ești fericit, ești într-un punct zero din care se poate naște orice. Am avut mai mult timp să mă gândesc la muzică. În perioada asta cu pandemia am lansat mai multă muzică decât în orice altă perioadă. Singura mea modalitate de a mă exprima a fost muzica.

În perioada imediat următoare voi scoate multă muzică. Am și multe colaborări. Am o piesă în colaborare cu Manuel Riva. O voi lansa undeva spre vară și abia aștept să lansez această piesă. Se schimba cumva direcția mea muzicală de la piesa asta”, spune artistul.

„Piesa cu JO e făcută de acum 6 luni. Intenția să o lansăm a existat în toată perioada asta, dar uneori e bine să mai ții piesele, să vezi unde mai duce piața și ce se întâmplă cu tine ca artist”, explică Liviu Teodorescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.