Un meci cât o finală

Marele meci din sferturile turneului de la Australian Open dintre Simona Halep şi Serena Williams, va fi unul epic şi cu siguranţă unul în care se va juca fără menajamente.

Palmaresul meciurilor directe cele două sportive este net favorabil americancei cu 9-2, dar Simona a câștigat ultima oară în 2019 în finala de la Wimbledon.

După victoria din optimi împotriva polonezei Swiantek, Simona Halep s-a declarat încrezătoare şi optimistă înaintea confruntării cu Serena.
„Sunt obișnuită să joc cu Serena Williams, știu la ce să mă aștept. Meciul din finala de la Wimbledon, împotriva ei, a fost cel mai bun pe care l-am făcut vreodată și acum sunt din nou pregătită să intru cu aceeași atitudine pe teren”, a mai spus Simona Halep.

La rândul ei, Serena Williams i-a transmis sportivei noastre că este pregătită pentru întâlnirea cu ea.
Americanca de 39 de ani, chiar a avertizat-o pe Simona că s-a pregătit psihic pentru duelul din sferturile de finală a turneului din Australia, după ce a eliminat-o pe Aryna Sabalenka.
„În acest moment sunt pregătită pentru orice adversară. Mă simt pregătită pentru un meci cu Simona Halep. Am fost aici de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine”, a mai precizat Serena Williams.

Duelul dintre Halep și Williams contează pentru calificarea în semifinalele turneului de Grand Slam de la Australian Open, iar meciul va avea loc în sesiunea de seară de la Melbourne, pe Rod Laver Arena de la ora 10:00 ora României.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.