VIDEO: Pepe – „E un an în care a trebuit să ne unim”

Despre succesul concertelor în online, viitorul muzicii din România și noile proiecte de succes marca Pepe, a aflat Andreea Bratu de la artist, invitat în matinalul „Buna dimineața, București!” pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Pentru mine, perioada asta a fost o plăcere. În trecut existau multe evenimente în perioada asta, acum cânt mai mult online. E un an diferit. Am cântat la fel de mult, poate mai mult în mediul online. Sunt bine accesate concertele mele din fiecare duminică, de pe YouTube. Miercurea am o seară de susținere a celor aflați la început de drum. Joia am Bar Online. Nu mă pot plânge. Am cântat mult, dar diferit. Am măsurat aplauzele și vibrația celor care erau înainte în fața scenei prin like-uri, share-uri. Nu am stat degeaba”, spune Pepe.

Dacă vrei să afli cum a ajuns Pepe să aibă cea mai populară pagină de Facebook din România, ce înseamnă proiectul „Barul Online”, cum reacționează oamenii la concertele de pe YouTube, cum ajută Pepe artiștii la început de drum, ce planuri are, vezi VIDEO.

„Ăsta sunt eu: natural. În fiecare săptămână chemam pe cineva la mine acasă. Am zis că e momentul să umplem timpul și să facem cunoscut tot ceea ce se întâmplă. Cum nu mai ai cum să mergi în club, în bar, am inventat concepul acesta de Bar Onlie. Și sunt foarte mulți care gândesc ca noi, care se bucură, ne trimit fotografii cu ei, filme cu ei.

A fost foarte important să îți ții comunitatea aproape, oameni care nu știau cum să mai ajungă la tine. Mulți așteptau Zilele Orașului, festivalurile. Așa, am ajuns mai des și mai aproape de ei – prin YouTube.

Ultimul eveniment a depășit 3 ore și jumătate. Ne place, ne ia valul, ne autoprovocăm, cântăm piese nerepetate. E un concert nepregătit. E ceva nou pe care l-am cunoscut eu și oamenii de acasă. E o comunitate mare și suntem activi pe Facebook și Instagram. Ne dorim cu toții să revenim la viața reală, ne dorim să cântăm la scenă deschisă. Până se vor relaxa lucrurile, la mine lucrurile stau corect și bine”, explică artistul.

Despre concertele cu generația următoare, Pepe spune: „Am primit foarte multe mesaje și mi-am dat seama că dupa 21 de ani de carieră am un capital de imagine. Oamenii m-au accesat în online. De la săptămână la săptămână crește numărul urmăritorilor. Mi-am dat seama de acești artiști care nu au avut parte de mediatizare și e nevoie de comunitatea creată și e nevoie de muncă.

E important să le întindem o mână de ajutor. Am zis să fie doar despre muzică, interpretare și cât de talentați sunt oamenii. Dacă putem să facem cumva să fie bine, să facem! Am ajuns să ne bucurăm când citim în Chat mesaje frumoase, vedem inimioare, când ne cresc urmăritorii. E ceva nou pentru toată lumea, e o adaptabilitate pe care ar trebui să ne-o asumăm.”

„Am început colaborări cu parte din artiștii invitați. Am primit oferte din partea multora și am răspuns cu drag. E un an în care a trebuit să ne unim. Anul acesta mi-am adunat cele mai multe amintiri cu artiști. Au fost mulți artiști și vor veni mulți cu care mi-e drag să cânt!”, punctează Pepe.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.