Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”Nu a deranjat nimeni pe nimeni: așa ceva nu se poate!”

Despre majorarea impozitului aferent clădirilor neîngrijite, despre confiscarea mașinilor care tansportă deșeuri illegal, autorizațiile pentru noile construcții și viitoare centre de vaccinare a aflat Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Nu este o idee originală de-ale noastre. Dar, unde vedem bune practice, nu avem o problemă să le implementăm, să le aducem în București. Am inițiat proiect pentru că avem zone care nu se prezintă cum trebuie. Nu avem în Sectorul 6 porțiuni de Centru Istoric, dar sunt zone foste industriale care au clădiri care arată urat, pur și simplu. Trebuie să facem ceva. Ne creează tuturor o stare de rău să trăiești într-un oraș dărăpănat. Dacă esti proprietar, ești obligat să îți întreții proprietatea. Oamenii trebuie să fie responsabili”, explică Primarul Ciucu.

Dacă vrei să afli cine face evaluarea clădirilor neîngrijite, dacă se vor aplica amenzi pentru neremedierea situației, ce spune despre proiectul imobiliar, despre blocurile din câmp fără utilități, câte centre de vaccinare dorește să mai deschidă în sector, vezi VIDEO.

”Am confiscat 3 mașini, împreună cu Garda de Mediu, de la acei transportatori care transportă ilegal deșeuri din construcții și le aruncă pe unde apucă. Până acum am avut o lipsă a autorității. Nu a deranjat nimeni pe nimeni: așa ceva nu se poate! Avem o colaborare bună cu Ministerul Mediului și cu Garda de Mediu și când identificăm astfel de operatori economici care transportă astfel de deșeuri nu mai mergem cu amenzi! Pur și simplu, le confiscăm mașina”, spune Ciprian Ciucu.

”Dezvoltatorii să vină și să găsească o soluție să proiecteze și să aibă și o școală și utilitățile trase. S-au construit zeci de mii de apartamente și nu s-a făcut o școală! Avem școlile supraaglomerate! Trebuie să avem o dezvoltare responsabilă în Sectorul 6!”, punctează Primarul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.