Justin Bieber, cap de afiș pe scena Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2021!

Superstarul Justin Bieber, câștigător al premiului Grammy, este cap de afiș al galei virtuale Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards în 2021. Spectacolul sărbătorește cele mai iubite vedete din lumea filmului, a televiziunii, a muzicii și sportului, iar anul acesta, Bieber va interpreta hit-uri precum „Intentions” (alături de Quavo) sau „Anyone”, cel mai recent single al său.

Prezentat de actorul și comediantul Kenan Thompson, evenimentul Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2021 va fi difuzat live, pe 13 martie, la orele 7:30 p.m. (ET/PT), pe Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons și Nick Jr.

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, artiștii din România se regăsesc printre vedetele nominalizate la gală. Irina Rimes, Selly, Emil Rengle, Smiley și Mimi au șansa de a câștiga un premiu la categoria „Cel mai iubit star românesc”. Copiii din România își pot susține preferații printr-un vot pe site-ul oficial al evenimentului.

„Kids’ Choice Awards a fost prima mea gală cu premii, iar faptul că voi reveni pentru a împărtăși noile mele piese cu publicul este un moment special”, a declarat Bieber. „Deși spectacolul va arăta diferit anul acesta, evenimentele KCA sunt întotdeauna pline de distracție și, cu siguranță, nu va lipsi nici slime-ul!”

Cu peste 12 premii Kids’ Choice Awards la activ, Bieber se află în topul clasamentului de anul acesta, cu cinci nominalizări: trei în categoria „Favorite Music Collaboration” pentru piesele „Holy” cu Chance the Rapper, „Lonely” cu Benny Blanco și „Stuck with U” cu Ariana Grande; una pentru „Favorite Song” pentru „Yummy” și o nominalizare la categoria „Favorite Male Artist”.

În 2021, Justin Bieber continuă să se numere printre cei mai mari artiști din lume: artistul # 1 de pe YouTube cu peste 60 de milioane de abonați, artistul # 2 de pe Spotify global cu peste 65 de milioane de ascultători lunari, o audiență radio săptămânală de peste 200 de milioane în SUA, trei piese în Billboard Top 40, 3 nominalizări la Grammy și un American Music Award pentru albumul său „Changes” din 2020.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.