Spectacolul ”Domnul Ibrahim și florile din Coran”, online, live, în această seară

Sursa foto: Teatrul Metropolis

Spectacolul „Domnul Ibrahim și florile din Coran” se joacă, de la ora 19:00, Teatrul Metropolis, și poate fi urmărit online, din oricare colț de lume. Un prilej de a-i revedea pe scenă pe Marian Râlea, Vlad Logigan, Claudiu Bleonț, Magda Catone, Alma Costin și Dana Rusu.

Textul lui Eric Emmanuel Schmitt a fost adus pe scenă de regizoarea Chris Simion-Mercurian, în urmă cu mai bine de cinci ani. A devenit în scurt timp un spectacol iubit de public, reluat stagiune de stagiune, până la lockdown,  iar biletele se epuizau rapid pentru fiecare reprezentație.

De această dată, spectatorii nu mai au grija că nu vor prinde locuri, se vor așeza comod în propriul fotoliu. Dar actorii vor fi, ca de fiecare dată, pe scenă. Spectacolul este transmis live, pe platforma Streamerse. Aici găsiți și toate detaliile despre achiziționarea biletelor.

”Hai la teatru la tine acasă!!  Uite că putem spune asta, vine teatrul la tine acasă. În orașe și locuri în care noi n-am reușit încă să mergem să jucăm acest spectacol la care țin foarte mult”, scria Vlad Logigan pe profilul său de socializare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.