Restricțiile de circulație s-ar putea modifica!

Foto: Radu Șofran

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Autoritățile spun că numărul de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV-2 crește alarmant.

Surse din Guvern spun că ar urma să se modifice ora de la care se aplică restricțiile de circulație pe timpul nopții. Astfel, circulația în afara locuinței ar urma să fie interzisă începând cu ora 22:00, în loc de ora 23:00, cum este în prezent. După această oră, va fi nevoie de declarație pe proprie răspundere pentru deplasare.

De asemenea, va fi modificată și ora până la care pot funcționa restaurantele.
Acestea vor avea deschis până la ora 22:00.

De altfel, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, astăzi, că autorităţile nu exclud impunerea de noi restricţii, având în vedere numărul în creştere de cazuri de noi infectări cu virusul SARS-CoV-2 înregistrat în ultimele zile.

„Dacă lucrurile merg aşa în continuare, nu putem exclude alte restricţii. Vă invit să vă uitaţi pe cifrele care sunt publicate în fiecare zi, lucrurile încep să devină îngrijorătoare”, a declarat Vlad Voiculescu, astăzi, la Parlament, întrebat dacă autorităţile au în vedere noi restricţii faţă de cele existente, odată cu prelungirea stării de alertă, cum ar fi interzicerea circulaţiei după ora 22.00.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.