Arest la domiciliu pentru femeia care a accidentat mortal două fete în București!

arhiva

Tribunalul Bucureşti a dispus, astăzi, plasarea în arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, a femeii care a accidentat mortal două fete în zona Andronache din Capitală, decizia instanţei fiind definitivă.

Iniţial, procurorii au cerut arestarea preventivă a şoferiţei, însă Judecătoria Sectorului 2 a respins săptămâna trecută propunerea şi a lăsat-o pe femeie în libertate sub control judiciar.

Ulterior, Parchetul a atacat decizia, iar Tribunalul Bucureşti a dispus, astăzi, plasarea femeii în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Amintim că pe 27 februarie, o femeie de 57 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea pe o stradă în zona Andronache din Capitală, a lovit un stâlp, care s-a prăbuşit.

Maşina a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat mortal o fetiţă de 6 ani şi o fată de 20 ani. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital, însă nu au mai putut fi salvate.

Imediat după accident, femeia de la volan a fost agresată de rudele fetelor accidentate, fiind transportată şi ea la spital.

Conform rezultatelor de la INML, femeia avea o alcoolemie de 0,67 mg/l, la trei ore după producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.