VIDEO: Cristi Lungu, vicepreședinte „Banca de Haine” – „Ajutăm oamenii din diverse comunități”

Despre proiectul umanitar „Banca de haine” și alte inițiative sociale a aflat Andreea Bratu de la Cristi Lungu, vicepreședinte „Banca de Haine”, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

«Banca de haine» este un proiect umanitar care a început anul trecut, imediat după lockdown. Ajutăm oamenii din diverse comunități, chiar și din instituții, asociații, etc. cu hăinuțe, jucării, încălțăminte și nu numai. Proiectul «Donation day» continuă și anul acesta. Chiar în aceste zile sunt mutate containerele din București și din celelalte orașe. Vom anunța noile poziții”, spune Cristi Lungu.

Dacă vrei să afli detalii despre procesul de donații, cum se pot alătura voluntarii, ce alte proiecte mai sunt în desfășurare, vezi VIDEO.

„Se pot dona și alte lucruri. Să fie spălate, igienizate, să nu fie rupte. Noi spunem să fie de bun simț. Lucrurile voluminoase, precum electrocasnice, mobile, la fel, trebuie să fie într-o stare bună, să îi bucure pe beneficiarii finali. Vor fi 4 containere în București, 4 în țară. Sunt undeva între 8 și 10 containere.

Toate detaliile se gasesc pe Facebook: Banca de haine. Pe lângă «Banca de haine», care este un proiect-tractor al Asociației «Banca de bine», mai avem alte proiecte în plan și în desfășurare: pe partea de Eco Friendly, pe partea de educație. Avem și un proiect cu produse de igiena. Vrem ca, pe lângă produsele de igienă, să îi și educăm pe oameni pe partea de igienă și sănătate”, explică Cristi Lungu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.