Alina Kasprovschi și Miruna Nichita (Swimathon București 2021): ”Nu e despre performanța sportivă și nu a fost niciodată despre asta”

Despre Swimathon București 2021 au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Alina Kasprovschi – Director Executiv Fundația Comunitară București și Miruna Nichita – Manager de proiect Swimathon București, invitate în Matinalul “Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Este evenimentul nostru de strângere de fonduri prin înot, pe care îl organizăm de 8 ani. Anul trecut l-am făcut de acasă. Nici anul acesta nu vom putea să avem 500 de oameni care să înoate în bazin, așa că îl vom organiza maim ult ca un eveniment de strângere de fonduri, decât unul de înot. Ne uităm la o gamă extrem de largă de proiecte. Ne dorim să avem proiecte din zona socială, de mediu, din zona civică. Încercăm să aducem la masa Swimathon pe cât mai mulți”, spun reprezentantele proiectului.

Dacă vrei să afli ce proiecte pot fi înscrise pentru ediția din 2021, cum se aleg participanții, când se anunță proiectele participante, cum s-a desfășurat evenimentul anul trecut, VEZI VIDEO.

”Sunt câteva criterii după care ne uităm. Ne interesează să fie un proiect finit, cu rezultate palpabile. Ne dorim proiecte care pot fi măsurabile. Donatorii sunt individuali și e important să vedem rezultatul donației noastre, nu să așteptăm 10 ani ca să vedem un rezultat. Căutăm proiecte care să aibă o comunitate în jurul lor, să fie suficient de diferite, pentru că e important ca orice donator să poată să găsească ceva care îl interesează. Va exista o întâlnire cu toți participanții, punem țara la cale pentru ceea ce urmează în zona de comunicare și îi ajutăm cu diferite instrumente de folos în campania de strângere de fonduri. În aprilie va exista o perioadă de înscriere pentru persoanele care doresc să susțină proiectele – înotătorii. Din 27 mai până la final de iunie mergem în comunități. Pe 26 și 27 iunie se va desfășura evenimentul. Nu e despre performanța sportivă și nu a fost niciodată despre asta”, punctează Alina Kasprovschi și Miruna Nichita.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.