Angajați ai Primăriei Sectorului 6, depistați pozitiv cu COVID-19!

Mai mulți angajați ai Primăriei Sectorului 6 au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Informația vine chiar de la edilul Ciprian Ciucu.

Potrivit primarului, angajații respectivi acuzau simptome specifice infectării, astfel că a fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost făcute teste rapide antigen.
De asemenea, a fost redusă prezența fizică la locul de muncă.

”Primăria Sectorului 6 informează asupra faptului că ieri, 10.03.2021, în urma testării cu test rapid Covid-19 antigen, mai mulți angajați din cadrul instituției au fost depistați pozitiv. Aceștia acuzau simptome specifice infectării cu virusul SARS-CoV-2. Drept urmare, a fost convocat, cu celeritate, Comitetul Local pentru Situații de Urgență și au fost dispuse măsurile necesare de prevenție pentru răspândirea virusului. Printre acestea, vor fi și măsuri de reducere a prezenței fizice la locul de muncă pentru mai mulți angajați”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit primarului Ciprian Ciucu, în perioada următoare, cetățenii s-ar putea confrunta cu dificultăți în contactarea instituției publice.

”Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte. Ne cerem scuze pe această cale și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal. Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro. Vă mulțumim pentru întelegere și facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-CoV-2”, a mai transmis Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.